Celebrities Gossip Showbiz

Habit Jori Delli: Kristi ka tërheqje seksuale për mua…

Ky edicion i “BBV2” do të mbahet mend nga të gjithë shqiptarët. Me të vërtetë ishte edicioni i dytë por protagonistët e këtij viti i kanë mbajtur të gozhuar para ekranit çdo të martë dhe të premte të gjithë shqiptarët. Banorët e këtij viti do të mbeten gjatë në memorien e kujtdo me debatet, konfliktet, lojërat dhe momentet e lumtura të tyre.

Jori Delli dhe Krist Aliaj kanë qenë të ftuar në një nga rubrikat e emisionit “E Diell” dhe debatet mes tyre kanë qenë të shumta. Prej disa ditësh është aluduar se mes Kristit dhe Dea Mishel kishte diçka më shumë se shoqëri, por duket se Kristi paska një pëlqim për Jorin. Jo vetëm kaq por në një përballje mes tyre Jori është shprehur se Kristi ka tërheqje seksuale për të.

Jori: Unë mendoj se ka një mungesë fizike shumë kohë. Uroj të gjesh një vajzë që të shfrysh i çik se…

Kristi: Ku e gjete këtë?

Jori: Ti lexoj sms?

Kristi: Nuk do flas me ty si diplomat, kemi kaluar 3 muaj bashkë, e kemi kaq konfidencë

Jori: Nga ana e Kristit ka terheqje seksuale…

Jori  na ka zbuluar edhe disa mesazhe nga ana e Kristit të quajtura prej saj si ngacmime seksuale. Këto mesazhe Jori nuk i tregoi për publikun, por moderatori Ed Manushi lexoi disa prej tyre.