Celebrities Gossip Showbiz

“Halle” miliarderesh, paditet Kim Kardashian!

Së fundmi, ylli televiziv Kim Kardashian është paditur për shkelje të të drejtave të autorit në lidhje me linjën e saj të re të kujdesit për lëkurën, ‘SKKN by Kim’. Sipas padisë, të siguruar nga TMZ, ‘Beauty Concepts’ thotë se është një biznes në pronësi të një gruaje që i mbijetoi pandemisë dhe u zhvendos në një dyqan me tulla dhe llaç vetëm për të mësuar se Kim po lançonte markën e saj të re me një emër jashtëzakonisht të ngjashëm me të sajin.

Në dokumente, ‘Beauty Concepts’ thotë se kontaktoi me ekipin e Kim-it pasi dorëzoi dokumentet duke u përpjekur të mbyllte të drejtat për “SKKN”. Sipas padisë, ‘Beauty Conceps’ e ka informuar Kim se ata mbajnë të drejtat për markën tregtare “SKKN+” dhe i kanë thënë asaj të mos përdorte markë të ngjashme. Kompania pretendon se ekipi i Kim-it e injoroi kërkesën, duke e lançuar gjithsesi linjën e saj.

Avokati i Kim, Michael Rhodes tha për TMZ:

Kjo padi nuk është ajo që duket. SKKN BY KIM është një markë e re që ndjek gjurmët e linjës së suksesshme të produkteve të Kardashian KKW. Ne e përshëndesim zonjën Lunsford që është pronare e një biznesi të vogël dhe ndjek ëndrrat e saj. Por kjo nuk i jep asaj të drejtën të pretendojë se kemi bërë diçka të gabuar. Në letrën e saj, Beauty Concepts pretendonte se kishte të drejta në një logo të përbërë nga SKKN+ dhe sapo kishte bërë kërkesë për mbrojtjen e markës tregtare për atë logo. Biznesi ishte një dyqan për një person që ofronte kozmetikë nga një vendndodhje e vetme në Brooklyn. Salloni nuk kishte sinjalistikë dhe ishte vetëm me takim. Sipas njohurive tona, Beauty Concepts nuk shiste asnjë produkt nën emrin SKKN+.

Rhodes thotë se ekipi i Kim-it u përpoq të punonte me ‘Beauty Concepts’ për të gjetur diçka dhe thotë se ai vuri në dukje se drejtimi i një biznesi të vogël estetik në Brooklyn nuk i jep të drejtën për të mbyllur një linjë globale të kujdesit të lëkurës. Kim dhe ‘Beauty Concepts’ ende po luftojnë për të drejtat e markës dhe avokati i 41-vjeçares thotë se BC e ngriti këtë padi në përpjekje për të shfrytëzuar famën e Kim.

Rikujtojmë, se pas pamjeve virale në rrjet dhe pretendimeve se Kim Kardashian e ktheu fustanin ikonë të Marilyn Monroe-s të dëmtuar, ka reaguar zyrtarisht muzeu ku mbahet veshja. Muzeu “Ripley’s Believe It or Not!” publikoi një deklaratë së fundmi duke konfirmuar përsëri se Kardashian nuk e dëmtoi aspak fustanin e Monroe që veshi në ‘Met Gala’.