Food & Drink Health & Beauty Lifestyle

Ju na thoni erzën e preferuar ne ju tregojmë më shumë për personalitetin tuaj!

Ndoshta nuk e dinit por erëza juaj e preferuar tregon shumë për personalitetin tuaj. Kripa është erëza e preferuar e atyre që dinë të kontrollojnë veten. Ju prireni të mendoni dhe të mohoni veten. Kripa është e dashur nga njerëz racionalë, të suksesshëm dhe të shoqërueshëm, gjithmonë të gatshëm për të ndihmuar. Piperi është një simbol i intuitës dhe pasionit.

Ajo zgjidhet nga njerëz me vetëbesim, me kërkesa të larta, që presin respekt nga të tjerët. Këta janë njerëz aventurierë që duan gjithçka të re dhe përshtaten shpejt. Kanella tregon stabilitet dhe siguri. Këta njerëz pëlqejnë të udhëheqin, por gjithashtu janë të lumtur t’i ndihmojnë njerëzit, qoftë edhe në dëm të tyre. Këta njerëz mund të jenë tepër kritikë, ndaj ndonjëherë nuk janë në marrëdhëniet më të mira me njerëzit. Pavarësisht gjithçkaje, ata janë mjaft emocionues, megjithëse e fshehin me mjeshtëri.

Gjethja e dafinës është e dashur nga njerëzit romantikë që përpiqen për siguri dhe paqe, vlerësojnë një jetë të rregullt dhe marrin parasysh mendimin e mjedisit. Këta njerëz janë jashtëzakonisht të ndjeshëm, shpesh të pavendosur. Gratë që preferojnë këtë erëz janë të prirura për ëndrra me sy të hapur. Ato mund të enden në mendimet e tyre.

Speci djegës është erëza e energjisë së jetës. Ai preferohet nga njerëz të guximshëm, kureshtarë, me vullnet të fortë, të cilët jetojnë një jetë të plotë, kanë ndjenja të forta dhe rrezikojnë pa frikë. Këta njerëz janë gjithashtu liderë të shkëlqyer sepse nuk kanë frikë nga ndryshimi dhe gjithashtu u pëlqen të marrin drejtimin.

Mentja zgjidhet nga njerëz që përpiqen të bëjnë një jetë aktive, por qëndrojnë fort në këmbët e tyre. Këta njerëz vlerësojnë shtëpinë, familjen, miqtë. Ata janë veçanërisht të dhënë pas udhëtimeve dhe sporteve. Ata pëlqejnë të provojnë gjëra të ndryshme, si në kuzhinë ashtu edhe në sfera të tjera të jetës. Ata që e duan rosmarinën e shohin veten si të zgjedhur dhe të veçantë. Ata janë krenarë, të ftohtë dhe të sjellshëm në të folur, shpesh të dashuruar me veten e tyre.

Ata që e duan borzilokun janë njerëz me imagjinatë, delikate, me ideale të larta, njerëz që herë pas here ndjejnë nevojën për të ikur nga realiteti në botën e ëndrrave. Gratë që preferojnë borzilokun janë amvise të shkëlqyera. Rigoni pëlqehet nga kuriozët dhe llafazanët. Këta njerëz janë kritikë, duken të përzemërt dhe të përulur, por nuk vuajnë nga refuzimi.