Celebrities Gossip Showbiz

Kanye West u mërzit nga monologu i saj në “SNL”?! Ja çfarë zbulon Kim Kardashian!

Kim Kardashian ka thënë se Kanye West u largua gjatë monologut të saj në “Saturday Night Live”​​dhe se ata nuk kanë folur që atëherë. Kjo ndodh pavarësisht se ish-bashkëshorti i saj i dërgoi asaj një kamion të padëshiruar plot me trëndafila në ditën e Shën Valentinit vetëm katër muaj më vonë në fillim të marrëdhënies së saj me Pete Davidson.

Divorci i tyre i hidhur dhe shumë publik nisi vitin e kaluar kur 41-vjeçarja u largua nga reperi, në shkurt të vitit 2021. Në një episod të ri të The Kardashians, transmetuar në Hulu, Kim i zbuloi motrës së saj Khloe Kardashian se Kanye doli në mes të monologut të “SNL” dhe se Kim nuk ka folur për të që atëherë. Gjatë monologut që Kim foli për divorcin e saj me Kanye, ajo vazhdoi në emisionin e ri të Hulu:

Ai është i mërzitur nga fakti që unë përdora fjalën e divorcuar, kështu që ai do të donte të thosha fjalën e paraqitur për divorc.

Ajo foli për monologun e saj në “SNL” duke thënë se kurrë nuk donte të ofendonte askënd:

Unë tallja veten, mamin dhe gjithçka që është personale për mua. Është e gjitha argëtuese dhe me sa duket, nuk ishte ndaj tij.

Kim lavdëroi Kanye në monologun e saj në “SNL” në tetor të vitit 2021, ku tha për ish-bashkëshortin e saj:

Unë u martova me reperin më të mirë të të gjitha kohërave. Jo vetëm kaq, ai është njeriu me ngjyrë më i pasur në Amerikë: Një gjeni i talentuar, që më dha katër fëmijë të jashtëzakonshëm.