Celebrities Gossip Showbiz

Matjet e fundit tregojnë se trupi i Kim Kardashian i përket ‘kategorisë së atleteve’! Zbuloni peshën e yllit të “KUWTK”!

Në qershor, ajo zbuloi se humbi edhe më shumë peshë pasi rishikoi stilin e jetës së saj për t’u përshtatur me veshjen e Marilyn Monroe për Met Gala. Të mërkurën, Kim Kardashian, 41 vjeç, dokumentoi një test që bëri që mati densitetin e saj të kockave dhe përqindjen e yndyrës në trup, duke zbuluar se ajo është në kategorinë e atleteve.

Testet treguan se ajo kishte ulur përqindjen e yndyrës së saj trupore nga 25% në maj të vitit 2021 në 18.8% në testin e bërë të mërkurën, 3 gusht. Pesha e saj gjithashtu zbriti nga 56 kilogramë në 52 nga maji 2021 deri në gusht 2022.

Personi që bëri testin i tha asaj se kockat e saj janë më të forta se 93% deri në 97% të popullsisë në bazë të moshës, gjinisë dhe përkatësisë etnike. Më 10 maj 2021, përqindja e saj e yndyrës trupore ishte 25% dhe tani ishte 18.8%, të cilën personi që bënte testin e quajti ‘kategoria e atleteve’.

Ajo shtoi se nuk ka humbur asnjë masë vitin e fundit me muskujt e saj. Në qershor, Kim zbuloi se humbi edhe më shumë peshë duke ndryshuar stilin e jetës së saj për t’u përshtatur me veshjen e Marilyn Monroe për Met Gala. Ajo kishte humbur 16 kilogramë për t’u përshtatur në fustanin ikonik në maj, duke zbuluar se që atëherë humbi pesë kilogramë të tjerë.