Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Fashion Health & Beauty

Metodat që duhet të ndiqni për të realizuar foton e ëndrrave!

Të dukesh mirë në një fotografi është një art, jo një dhuratë. Fotografja, Bonnie Rodríguez Krzywicki ndan vazhdimisht metoda të thjeshta se si të realizoni një foto perfekte, edhe nëse nuk jeni një supermodele. Mjafton të dini këndet e duhura!

Nëse nuk e dini, në thellësitë e errëta të detit dhe oqeaneve pluskojnë krijesa të pazakonta dhe me madhësi të jashtëzakonshme. Këto krijesa që në fakt duket si të pazakonta nuk janë gjë tjetër veçse disa larva të oktapodëve, specie të ndryshme peshqish dhe ngjalash. Këto foto i ka realizuar Yung Sen Wu nga Tajvani, në thellësi midis 15 dhe 30 metra nën sipërfaqe të detit.

Nëse ende hasni vështirësi dhe nuk dini si të realizoni foton e ëndrrave këtu poshtë keni disa metoda fare të thjeshta ku fotot tuaja do të duken të bukura po edhe artistike në të njëjtën kohë.

Shtoni aksesorë në foton tuaj.

Shtoni veshje të tjera.

Përdorni një dritare për të luajtur me reflektimin.

Bëhuni krijues me fotot në grup.

Shmangni mbulimin e trupit.

Mbani fytyrën lart.

Theksojeni belin.

“Luani” me krahët.

Tregoni belin duke i vendosur duart në xhaketë.

Merrni më shumë pozicione.

Shtoni lëvizje për të marrë një pamje më natyrale.

Zgjatni njërën nga këmbët tuaja.