Celebrities Showbiz

Nuk po lejon askënd të përfitojë asgjë pa të drejtë, një tjetër gjyq i fituar nga Vanessa Bryant!

Para vdekjes së tij tragjike në vitin 2020, Kobe Bryant po mbikëqyrte një sërë investimesh në bizneset e tij dhe një prej tyre kishte të bënte me BodyArmor, kompaninë që qëndron pas një pije të njohur sportive. Ylli i basketbollit investoi 6 milionë dollarë në BodyArmor në vitin 2013 dhe ai ndihmoi kompaninë të rritet.

Investimi i BodyArmor ishte një histori suksesi për familjen Bryant, por më pas Molly Carter, ish-presidentja e Kobe Inc., pohoi pas vdekjes së yllit të NBA se Bryant i kishte premtuar gojarisht asaj një ulje prej dy për qind të fitimeve të tij nga investimi në BodyArmor, që ishte blerë nga The Coca-Cola Company.

Vanessa Bryant, gruaja e yllit të ndjerë të basketbollit, dhe ekipi i saj ligjor e kundërshtuan këtë pretendim nga Carter në gjykatë. Në padi thuhej se:

Kobe Bryant nuk bëri kurrë një premtim të tillë. Në realitet, Carter kërkoi vazhdimisht një interes të kapitalit në BodyArmor dhe Bryant vazhdimisht i refuzoi të gjitha kërkesat e saj. Gjatë jetës së tij, Carter vazhdimisht ankohej për Bryant dhe bëri komente të shumta fyese për të.

U supozua gjithashtu se Carter kishte bërë komente raciste për familjen e Kobe Bryant. Vanessa Bryant fitoi gjyqin dhe People ka raportuar se asaj iu dha 1.5 milion dollarë në tarifat ligjore. Kompania në faqen e saj të internetit ka shpjeguar se:

BodyArmor është një pije sportive premium që ofron hidratim superior. I krijuar në vitin 2011 nga Mike Repole, BodyArmor është i mbushur me elektrolite, ujë kokosi dhe antioksidantë. Me përmbajtje të ulët natriumi dhe të lartë në kalium, BodyArmor përmban shije dhe ëmbëlsues natyralë dhe pa ngjyra apo ngjyra nga burime artificiale. E fituar plotësisht nga The Coca-Cola Company në nëntor 2021, BodyArmor vazhdon të evoluojë dhe të jetë një ndryshim inovativ në botën e hidratimit aktiv.