Celebrities Gossip Showbiz

Paditet Jamie Foxx, akuzohet për ngacmim seksual!

Aktori dhe muzikanti i njohur Jamie Foxx po përballet me akuza të rënda për një sulm seksual që dyshohet se ka ndodhur tetë vjet më parë në qytetin e Nju Jorkut. Akuzuesja, Jane Doe, ka ngritur një padi në bazë të Aktit të të Mbijetuarve të Rritur të Nju Jorkut, i cili ofron një afat një vjeçar për pretendimet që përndryshe do të ndaloheshin nga statuti i kufizimeve.

Sipas padisë së marrë, ngjarja ka ndodhur në Catch NYC & Roof në gusht 2015 rreth orës 23:00. Paditësja pretendon se Foxx, në dukje i dehur, ka pranuar të bëjë një foto me të dhe shoqen e saj, duke komentuar pamjen e saj dhe duke bërë komente të papërshtatshme. Pavarësisht kësaj ajo pretendon gjithashtu se Foxx më vonë e tërhoqi atë në një zonë të izoluar, ku ai dyshohet se e sulmoi atë, pavarësisht nga prania e një roje sigurie dhe dëshmitarëve që thuhet se zgjodhën të injoronin situatën.

Padia jo vetëm që ka në qendër Foxx, por gjithashtu përfshin edhe disa akuza kundër Birnbaum dhe Catch NYC, duke pretenduar se ata mundësuan sulmin dhe nuk arritën të mbikëqyrnin në mënyrën e duhur punonjësit e tyre.

Veprimi ligjor kërkon kompensim për vuajtjen, shqetësimin emocional, ankthin dhe poshtërimin, me akuzën që bën të qartë nevojën për trajtim mjekësor si rezultat i sulmit të supozuar. Kjo padi është ndër disa të paraqitura sipas Aktit të Nju Jorkut për të Mbijetuarit e Rritur dhe afati i fundit për paraqitjen e kërkesave të tilla po afrohet. Pavarësisht natyrës serioze të akuzave, përfaqësuesit e Jamie Foxx nuk i janë përgjigjur ende kërkesave për koment.