Celebrities Magazine Showbiz

Pas Selena Gomez, edhe Hailey Bieber ka diçka për të thënë pas dramave të shkaktuara në rrjet!

Selena Gomez po u kërkon edhe një herë njerëzve që të jenë më të sjellshëm me Hailey Bieber. Këngëtarja dhe aktorja postoi një shënim në pjesën e saj të Instagram Story të llogarisë së saj të verifikuar në rrjetet sociale të premten, duke shkruar:

Hailey Bieber më kontaktoi dhe më bëri të ditur se ajo ka marrë kërcënime me vdekje dhe një negativitet kaq të urryer. Kjo nuk është ajo që unë qëndroj. Askush nuk duhet të përjetojë urrejtje ose ngacmim. Unë gjithmonë kam mbrojtur mirësinë dhe me të vërtetë dua që e gjithë kjo të ndalet.

E gjithë kjo vjen një muaj pasi mediat sociale po gumëzhinin nga spekulimet se Bieber dhe shoqja e saj Kylie Jenner po i referoheshin Gomez në një seri postimesh në mediat sociale. Hailey Bieber është e martuar me ish të dashurin e Gomez, këngëtarin Justin Bieber, dhe bazat e tyre të fansave shpesh vihen përballë njëri-tjetrit. Shtatorin e kaluar, Hailey Bieber foli në podcast “Call Her Daddy” për urrejtjen që ajo ka marrë nga disa fansa të Gomez që kur ajo dhe burri i saj u fejuan për herë të parë. Gomez më vonë tha në TikTok:

Nuk është e drejtë sepse askujt nuk duhet folur kurrë në mënyrën që kam parë.

Pas disa orëve të publikimit të kësaj deklarate, edhe Hailey Bieber ka vendosur të flasë dhe të japë mendimin e saj pas gjithë këtyre sulmeve të përjetuara gjatë viteve, e cila ka thënë si më poshtë:

Dua të falënderoj Selenën që foli, pasi ajo dhe unë kemi diskutuar javët e fundit se si të kalojmë këtë tregim të vazhdueshëm mes saj dhe meje. Javët e fundit kanë qenë shumë të vështira për të gjithë të përfshirët dhe miliona njerëz po shohin kaq shumë urrejtje rreth kësaj që është jashtëzakonisht e dëmshme. Ndërsa mediat sociale janë një mënyrë e pabesueshme për t’u lidhur dhe ndërtuar komunitetin, momente si ky vetëm krijojnë ndarje ekstreme në vend që të bashkojnë njerëzit. Gjërat gjithmonë mund të nxirren jashtë kontekstit ose të interpretohen ndryshe nga sa ishin menduar. Ne të gjithë duhet të jemi më të kujdesshëm për atë që postojmë dhe çfarë themi, duke përfshirë edhe mua. Në fund, besoj se dashuria do të jetë gjithmonë më e madhe se urrejtja dhe negativiteti, dhe ka gjithmonë një mundësi për t’u takuar me njëri-tjetrin me më shumë ndjeshmëri dhe dhembshuri.