Celebrities Gossip Showbiz

Përndoqi Harry Styles, burgoset fansja e këngëtarit!

Një grua që i dërgoi këngëtarit Harry Styles rreth 8000 letra në më pak se një muaj, është burgosur. Myra Carvalho, 35 vjeçe, dërgoi kartat e dasmës në shtëpinë e yllit të One Direction dhe gjithashtu i shkroi letra të shkruara me dorë. Ajo mbërriti në Mbretërinë e Bashkuar dhjetorin e kaluar për të përndjekur Styles dhe kishte qëndruar në një bujtinë në Earl’s Court.

Pasi u deklarua fajtore për përndjekje, Carvalho u burgos për 14 javë dhe u ndalua të kontaktonte Styles për dhjetë vitet e ardhshme. Sipas kushteve të një urdhri ndalimi, Carvalhos i ndalohet gjithashtu të marrë pjesë në ndonjë nga koncertet e këngëtares ose të shkojë në vende ku ajo e di se ai është.

Carvalho, një shtetase braziliane, udhëtoi në MB pa dijeninë e familjes së saj. Ajo u deklarua fajtore për përdjekje që përfshinte alarm apo shqetësim serioz dhe gjithashtu u urdhërua të paguante një shumë prej 134£. Harry Styles është emëruar ylli i ri më i pasur në Mbretërinë e Bashkuar për të dytin vit radhazi me një pasuri prej 175 milionë paundësh. Këngëtari theu barrierën prej 150 milionë paundësh për herë të parë në vitin 2023 duke grumbulluar shumën pasi korri shpërblimet nga dy vjet që udhëtoi globin në shfaqjen e tij “Love On Tour”, i cili pati një fitim mahnitës prej 508 milionë paundësh.

Suksesi i tij muzikor mbështetet nga një kontratë me pesë filma me Marvel për të luajtur Eros Starfox, një karrierë e suksesshme modelimi me një marrëveshje fitimprurëse prej 8 milionë paundësh për të qenë ‘muza’ e Gucci-t dhe gamën e tij të kujdesit të lëkurës Pleasing. Ai ka treguar gjithashtu anën e tij bujare duke dhuruar tarifën e tij për furnizimin e pjesës mbështetëse të reklamave më të fundit të Apple AirPod për një bamirësi refugjatësh.