Celebrities Gossip Showbiz

“Po dramatizojnë marrëdhënien time me Scott”/Kourtney Kardashian e pakënaqur me stafin e ‘The Kardashians’!

Në serialin e re ‘The Kardashians’, marrëdhënia e Kourtney Kardashian me Travis Barker dhe ankthi i Scott Disick sa i përket kësaj martese kanë qenë pikat kyçe. Por në episodin e fundit të shfaqjes, Kardashian iu ankua mikut të saj Steph Shepherd se, në realitet, drama e Disick është shumë më e vogël në jetën e saj dhe emisioni po redaktohet në një mënyrë që e keqinterpreton situatën.

Travis dhe unë filmojmë dhe kalojmë kohën më të mirë ndonjëherë dhe më pas ne kemi parë montimet dhe ka qenë shumë e bezdisshme sepse ata po na vërtitin me këtë dramë të Scott. Ndërsa xhirojmë shfaqjen tonë, ne jemi të gjithë producentë ekzekutivë, kështu që mund të shohim shkurtime të shfaqjes dhe të japim shënime për episodet dhe të sigurohemi që tregimet tona po tregohen.  

Kardashian ishte veçanërisht e mërzitur me marrëdhënien e saj me Disick duke lënë në hije fejesën e saj gjatë episodit që Barker i propozoi asaj. Atë natë që Barker më propozoi, thashë:

‘O Zot, të gjithë janë të ndyrë që e sollën në këtë moment reagimin e Disick sepse nuk ishte pjesë e natës. Ishin si dy sekonda të natës. As që e mbaja mend derisa pashë një prerje të episodit.’

Në episod, Kendall Jenner akuzoi Kourtney-n se nuk kishte simpati për Disick dhe se si ai ndihej që ajo po martohej me Barker në vend të tij. Në një rrëfim, Kardashian shtoi se mënyra se si është redaktuar emisioni është “mundësimi i kësaj narrative të vjetër dhe blerja e diçkaje që nuk ekziston në të vërtetë”. Ajo vazhdoi:

Duhet të jetë një episod fuqizues për mua që dal nga marrëdhëniet toksike dhe me të vërtetë kam këtë histori dashurie përrallore që është realiteti im.

Kardashian i tha Shepherd-it se:

Do të doja që ta nxirrnin dhe ta vendosnin në episodin tjetër Scott-in, të na jepnin respektin tonë dhe të na linin të kalonim momentin tonë.

Ajo shtoi se ajo dhe Disick janë ndarë prej disa vitesh dhe i lejohet të krijojë kujtime të reja në jetën e saj.