Celebrities Film & Tv Gossip Showbiz

Pse Jennifer Aniston do të padisë ish-partnerin e saj, Brad Pitt për 100 milionë dollarë?

Aktorja e famshme Jennifer Aniston do të padisë ish-partnerin dhe kolegun e saj, aktorin e njohur, Brad Pitt për shumën prej 100 milionë dollarësh. Mosmarrëveshja ligjore buron nga një kompani prodhimi që çifti e filloi në fillim të viteve 2000 të quajtur “Plan B”. Ata e krijuan atë së bashku dhe tani Pitt po planifikon ta shesë atë. Ajo po kundërshton të drejtën e tij për ato para dhe po e padit për 100 milionë dollarë. Pitt tashmë është në një konflikt ligjor me një tjetër ish-partnere, Angelina Jolie, ndaj kjo vetëm sa do t’i vështirësojë gjërat për të.

Kompania e prodhimit në fakt kaloi në duart e Pitt kur çifti i dha fund lidhjes së tyre, por Aniston beson se ajo kurrë nuk mori kredi për ndihmën për të themeluar kompaninë. Kërkesa mendohet se ka të bëjë me parimin po aq sa ka të bëjë me paratë. Një burim i afërt me aktoren është shprehur për “Heat World” se:

Kjo nuk ka të bëjë vetëm me paratë. Sa i përket Jen-it, ajo që është po aq e rëndësishme është parimi. Puna është se ajo ishte një bashkë-krijuese dhe themeluese e “Plan B” dhe ndërsa teknikisht shkoi te Brad, ajo nuk “Ka marrë meritën që normalisht duhej për ndërtimin e saj nga themeli. 

Sukseset e kompanisë përfshijnë filma të tillë si “The Departed”, “12 Years A Slave” dhe “Moonlight”, të cilët të gjithë fituan Oscar në katergorinë për filmin më të mirë. Ata ishin gjithashtu pjesë e filmave të suksesshëm si “Troy and Charlie and the Chocolate Factory”. I njëjti burim shtoi dhe vuri në dukje se:

Jen pret të paktën njohje dhe përfshirje në rast se shitja e Brad do të përfundojë, plus opsionin për të punuar me këdo që e merr përsipër. Nëse Brad dëshiron të bëjë siç i takon me Jennifer, ai do t’i japë asaj një çek prej 100 milionë dollarësh, që do të ishte një pikë në oqean nëse shitja kalon.