Botë e Çuditshme

Raporti i fundit i Pentagonit/Gruaja pretendon se mbeti shtatzënë pas takimit me një UFO!

Sipas një raporti të Pentagonit, një grua pretendon se mbeti shtatzënë pas një takimi me një UFO. Raporti, i titulluar “Efektet anormale akute dhe subakute në indet njerëzore dhe biologjike”, detajon ndikimin që takimet me UFO-të kanë pasur në shëndetin e njerëzve dhe liston një mori efektesh anësore të çuditshme. Ndër listën e madhe të efekteve fiziologjike njerëzore të lidhura me UFO-t janë: paraliza, humbje e perceptuar e kohës, lëndime në sy, djegiet, amnezi, humbja e zërit, pagjumësi, marramendje, takime seksuale, renia e flokeve madje edhe vdekja.

Raporti u mor nga ‘The Sun’. Duket se ka një spektër gjërash që mund të ndodhin nëse hasni një alien. Sigurisht, mund ta gjeni veten në gjendje të lexoni mendjet dhe të teleportoni në një zonë tjetër, por është gjithashtu e mundur të rrëmbeheni ose të mbeteni shtatzënë. Në raport thuhej se:

Njerëzit janë përballur gjithashtu me dëmtime nga “ekspozimi ndaj automjeteve anormale, veçanërisht në ajër dhe kur janë në afërsi”. Këto lëndime janë të ndërlidhura me “sistemet shtytëse të lidhura me energjinë”. Incidente/aksidente janë raportuar me saktësi dhe të dhëna mjekësore të marra, për të mbështetur një hipotezë se disa sisteme të avancuara janë vendosur tashmë dhe janë të paqarta.

Raporti ishte pjesë e më shumë se 1500 faqeve të dokumenteve të Agjencisë së Inteligjencës së Mbrojtjes (DIA) për programin UFO të Pentagonit, Programi i Avancuar i Identifikimit të Kërcënimeve të Aviacionit (AATIP). ‘The Sun’ gjithashtu vuri në dukje se ata i kërkuan këto dokumente në dhjetor 2017 dhe ato sapo u dorëzuan me “disa pjesë” të paarritshme. Një pjesë e raportit thotë:

Ekziston informacion i klasifikuar që është shumë i përshtatshëm për temën e këtij studimi dhe vetëm një pjesë e vogël e literaturës së klasifikuar është publikuar.

UFO-t dhe jashtëtokësorët kanë qenë tematika e qytetit për një kohë, nga shfaqja si topa kërcënues të dritës deri tek përgatitjet për një pushtim masiv. Edhe një grua e quajtur Jo Wood, u shfaq në ITV për të shpjeguar se si kishte përjetuar takime të afërta me alienët dhe mund të shihte një “hibrid zvarraniku-njerëzor që drejtonte botën”.

Do të më pëlqente të takoja një alien, padyshim miqësor dhe thjesht të rrija dhe të bëja pyetje.