Botë e Çuditshme Food & Drink

Të gjithë e meritojnë ta shijojnë ushqimin e tyre pa insekte vërdallë, krijohet pica e parë në botë kundër mushkonjave!

Vera është zyrtarisht sezoni i mushkonjave dhe ju bezdisin edhe kur jeni duke shijuar picën tuaj të preferuar. Ndërkaq, zinxhiri kanadez Pizza Pizza po krijon picën e parë që largon mushkonjat. Receta është pak e fortë dhe përfshin një përzgjedhje të përbërësve si hudhra, domate, speca djegës dhe qepë, të cilat dihet se largojnë mushkonjat.

Ideja, e konceptuar në bashkëpunim me agjencinë Alpha Kilo, erdhi pas kërkimeve që zbuluan se vitet e fundit, këto insekte po bëhen më këmbëngulëse. Pizza Pizza thotë se beson se të gjithë e meritojnë ta shijojnë picën e tyre pa pengesa, veçanërisht kur janë me pushime dhe duan të sigurohen që mushkonjat të mos prishin planet e fundjavës me familjen dhe miqtë. Adrian Fuoco, Zëvendës President i Marketingut, shpjegoi:

Fundjavat e gjata janë të rëndësishme dhe kanadezët e dinë se vërshimi i mushkonjave mund të prishë argëtimin. “Buzz Off Pizza” është një mënyrë e shkëlqyer për të siguruar që të gjithë të kenë një fundjavë të mrekullueshme të mbushur me pica…përveç mushkonjave.