Celebrities Music Showbiz

Coldplay zbulon se do të ndalojë së bëri muzikë në vitin 2025!

Coldplay do të ndalojë regjistrimin e muzikës si grup në vitin 2025, ka zbuluar Chris Martin. Martin e bëri njoftimin në “Radio 2” në një klip pas shfaqjes së tij të Krishtlindjeve me Jo Whiley në të njëjtin kanal të enjten në mbrëmje. Ai u shpreh se:

Albumi ynë i fundit i duhur do të dalë në vitin 2025 dhe pas kësaj mendoj se do të bëjmë vetëm turne. Dhe ndoshta do të bëjmë disa gjëra bashkëpunuese, por katalogu i Coldplay, si të thuash, përfundon atëherë.

Megjithatë, me këtë rast, komentet e tij të fundit janë në përputhje me atë që ai tha rreth publikimit të albumit të nëntë në studio të grupit të tij, ‘Music Of The Spheres’, i cili shkoi direkt në numrin një në fillim të këtij viti. Martin i tha “The NME” në tetor se synonin të bënin 12 albume, tre të tjera dhe më pas të ndalonin. Por biseda e tij e fundit me Whiley është me sa duket hera e parë që ai ka vendosur një datë specifike për të.

Duke folur për BBC kohët e fundit, drejtuesi i grupit Martin tha se turneu i tyre i ardhshëm do të mundësohet pjesërisht nga një pistë vallëzimi që gjeneron energji elektrike kur fansat kërcejnë lart e poshtë. Coldplay tërhoqi disa shfaqje duke përfshirë shfaqjen e tyre të planifikuar në Capital Jingle Bell Ball në Londër këtë muaj për shkak të testeve pozitive të Covid. Ata janë nominuar për grupin e vitit dhe zhanrin më të mirë rock/alternativ në Brit Awards të muajin shkurt 2022.