Botë e Çuditshme

Një i ri i propozon të dashurës duke përdorur një version personal të ‘Everything Everywhere’ dhe bëhet viral në TikTok!

Një propozim për martesë në një kinema u bë virale në TikTok për interpretimin e një krijuesi të “Everything Everywhere All at Once” të A24 dhe shikuesit thonë se janë të mahnitur nga kjo përpjekje. Përdoruesi i TikTok Daniel Le, i cili shkon nga @danyo_le, shkroi:

Kam dhënë me qira një dhomë teatri, bëra photoshop, e futa brenda, editova një video të rreme me trailera në fillim.

TikTok, i cili mblodhi mbi 2 milion shikime dhe përfshinte një film Le të quajtur “Everything Everywhere All at Once,” sipas të dashurës së tij, shfaqi klipe nga filmi i mirënjohur dhe versione parodi të modifikuara nga Le.

Propozimet për teatrin janë bërë më parë, por shpresojmë që jo një version Everything Everywhere All at Once.

Ai tha se ajo mendoi se ata po rishikonin dramën fantastiko-shkencore dhe nuk e vuri në dyshim videon në fillim. Ndërsa klipet e filmit ishin në ekran, ato u montuan dhe u luajtën përsëri, por me Le si personazhe të ndryshëm, duke përfshirë bashkëshortin Waymond (Ke Huy Quan), agjentin e IRS Deidre (Jamie Lee Curtis) dhe një roje sigurie luftarake (Brian Le).

@danyo_le

Theater proposals been done before but hopefully not an EEAAO version LOL 👀 @a24 #everythingeverywhereallatonce #oscarmovie #bestactor #movieproposal #proposal #proposalvideo #movietheater #eeaao #oscars #marriageproposal #engagement #kehuyquan #jamieleecurtis #michelleyeoh

♬ In Another Life – Son Lux

Filmi i bërë në shtëpi kaloi tek Le i ulur në një makinë, duke iu drejtuar dhe admiruar të dashurës së tij. Ajo përfundoi me mesazhe video nga miqtë dhe familja përpara se ai të ngrihej për t’i propozuar. Në një video të dytë, ai i siguroi shikuesit se e bëri të ditur se donte të bënte lavanderi dhe taksa me të, një linjë e njohur nga filmi. TikTok arriti te aktorët e filmit, me Curtis që e postoi në Instagramin e saj duke thënë se ishte edhe më i mirë se një flash mob. Komentuesit gjithashtu ndanin dashurinë e tyre për propozimin dhe qanin në komente, shumë të tronditur nga përpjekja e tij.

E mahnitshme. Ky është filmi i përsosur në mendjen time edhe për një propozim. Sidomos kur është një film që ajo dëshiron ta shohë përsëri. Shumë përpjekje gjithashtu. Thjesht wow!

Kjo ishte menduar aq mirë, unë po qaj në orën 7 të mëngjesit të një të diele tani…

Ky është niveli i romancës që më duhet në jetë!

Të tjerë e përgëzuan për propozimin dhe thanë se ai kishte vendosur një standard të lartë për të tjerët.