Celebrities Magazine Showbiz

Ke Huy Quan ndan këshillat për karrierën që Cate Blanchett i dha atij për të ardhmen pas Oscar-it!

Fituesi i sapokurorëzuar i Oscar-it, Ke Huy Quan, është plotësisht i vetëdijshëm se suksesi nuk vjen lehtë dhe është i hapur ndaj ideve se si ta bëjë të qëndrueshme fatin e tij të mirë. Në një intervistë të re me Variety të publikuar të mërkurën, ylli i “Everything Everywhere All at Once” përmendi se nuk i ka ende rolet e tij të radhës pasi fitoi çmimin “Academy” për aktorin më të mirë dytësor të dielën dhe zbuloi disa këshilla për karrierën që ai së fundmi ka marrë nga ylli i Hollywood-it, Cate Blanchett.

I thashë se nuk e di se çfarë do të bëj më pas, por ndjej se kam përgjegjësi për të bërë diçka të mirë dhe se nuk dua të zhgënjej të gjithë njerëzit që më kanë mbështetur.

Quan më pas ndau këshillën e Blanchett:

Vetëm shko me zemrën tënde dhe ji i papërgjegjshëm: Mos u shqetëso për atë që mendojnë të tjerët. Zgjidhni diçka në të cilën besoni, zgjidhni diçka që ju pëlqen dhe gjërat do të funksionojnë.

Diku tjetër në intervistë, Quan i lindur në Vietnam iu referua fillimeve të tij në Hollivud dhe si arriti në Los Anxhelos pasi ishte në një kamp refugjatësh në Hong Kong si fëmijë.

Nuk kisha pjekurinë për të përpunuar sakrificat që bënë prindërit e mi, në mënyrë që të kishim një të ardhme më të mirë. Dhe siç do ta kishte fati, katër vjet më vonë, gjeta një punë në ‘Indiana Jones’, e cila ndryshoi jetën time.

Ajo “punë” ishte roli i tij si Short Round për Indiana Jones të Harrison Ford në filmin e vitit 1984 me regji të Steven Spielberg “Indiana Jones and the Temple of Doom”, i cili shpejt çoi në një tjetër film klasik të viteve ’80, “Goonies”, një vit më vonë. . (“Goonies u konceptua dhe bashkë-ekzekutiv u prodhua gjithashtu nga Spielberg.) Dhe të dielën, Quan u sigurua që të gjente si Spielberg ashtu edhe Fordin gjatë transmetimit televiziv të çmimeve Oscar për të ndarë momentin.

Kur ai hapi atë zarf dhe lexoi titullin, kjo e bëri fitoren tonë për fotografinë më të mirë edhe më të veçantë. Unë thjesht nuk mund ta mbaja veten. Unë thjesht dua ta laj këtë njeri me gjithë dashurinë time. I dhashë Harrison Fordit një puthje të madhe në faqe!”