Celebrities Showbiz

Një kolege si Margot Robbie, të lutem! Zbuloni se çfarë bënte ajo çdo ditë për Ryan Gosling në xhirimet e filmit “Barbie”!

Margot Robbie luan në filmin e shumëpritur “Barbie” dhe ajo ka folur për Vogue për të. Për kopertinën e titullit veror të revistës, ylli trajtoi luftën për ta sjellë filmin në ekran, duke përfshirë mënyrën se si kompania e saj e prodhimit, LuckyChap, më në fund e nxori projektin e diskutuar gjatë dhe rolin e Robbie në bindjen e Greta Gerwig që të dyja të shkruanin atë, së bashku me partnerin e saj, Noah Baumbach. Robbie shtoi:

Ne sigurisht që do të donim të nderonim trashëgiminë 60-vjeçare që ka kjo markë, por duhet të pranojmë se ka shumë njerëz që nuk janë adhurues të Barbie. Dhe në fakt, nuk janë thjesht indiferentë ndaj Barbie. Ata e urrejnë në mënyrë aktive Barbie. Dhe keni një problem të vërtetë me Barbie. Ne duhet të gjejmë një mënyrë për ta pranuar këtë.

Robbie luan rolin e kukullës Barbie, së bashku me Ryan Gosling si i dashuri i Barbie, Ken. Ai i tha Vogue se bashkë-ylli i tij gjeti një mënyrë të ëmbël për ta ndihmuar atë të hyjë në karakter.

Ajo la një dhuratë rozë me një fjongo rozë, nga Barbie te Ken, çdo ditë ndërsa ne ishim duke filmuar. Ata ishin të gjithë të lidhur me plazhin. Si guackat e pukës, ose një shenjë që thotë “Lutu për të shfletuar”. Sepse puna e Kenit është thjesht plazh. Unë kurrë nuk e kam kuptuar plotësisht se çfarë do të thotë kjo. Por ndjeva se ajo po përpiqej ta ndihmonte Kenin të kuptonte, përmes këtyre dhuratave që po jepte.

Robbie gjithashtu kishte nevojë për ndihmë për të gjetur Barbe-in e saj të brendshëm. Ajo tha se Gerwig e inkurajoi atë të dëgjonte podcast “This American Life” për ta ndihmuar me këtë. “Barbie” shfaqet në kinema më 21 korrik.