Film & Tv Magazine

Traileri i filmit “Barbie” frymëzon shikuesit dhe përdoruesit e Twitter që t’i bashkohen botës së saj! Shikoni reagimet e tyre epike…

Në Barbie Land, çdokush mund të jetë Barbie ose Ken dhe përdoruesit e Twitter-it po i bashkohen argëtimit. Një traileri i ri dhe posterat për filmin “Barbie”, që do të dalë më 21 korrik, u pritën me emocion të martën, ndërsa audienca festoi për të parë më thellë filmin e sumëpritur. Në film luan Margot Robbie dhe Ryan Gosling si një përsëritje e Barbie dhe Kenit ikonik, por gjithashtu përmban një kast të gjerë prej 10 Barbie të tjerë dhe katër Kena të tjerë, duke përfshirë Issa Rae, Dua Lipa, Simu Liu dhe Ritu Arya.

https://twitter.com/barbiethemovie/status/1643282281610575877?s=20

Çdo personazh mori një poster dhe një përshkrim, me Barbie që mbanin vlerësime të ndryshme, ndërsa Kenët janë kryesisht “vetëm Ken”. Së bashku me trailerin dhe posterat, ekipi i “Barbie” publikoi një gjenerator selfie që u jep fansave mundësinë të futen në Barbie Land. Njerëzit mund të ngarkojnë fotografitë e tyre në program për të marrë posterat e tyre “Barbie”, të kompletuara me mbishkrime se çfarë lloj Barbie apo Ken janë. Shumë përdorues të Twitter kaluan një ditë në terren me gjeneratorin, ndërsa të tjerë redaktuan memet e tyre të Barbie. Ndërsa njerëzit fjalë për fjalë e futën veten në universin Barbie duke përdorur gjeneratorin e selfieve, ata gjithashtu festuan duke parë njerëz që dukeshin si ata në film gjithashtu. Ndërsa komploti i tij është ende i paqartë, zhurma rreth filmit është e pamohueshme. Tifozët u shprehën se janë gati të blejnë biletat e tyre tani. Ndiqni disa postime gazmore që përdoruesit kanë krjiuar dhe i kanë postuar në platformë: