Celebrities Gossip Showbiz

Për të shkatërruar reputacionin e Brad Pitt, Angelina Jolie luan ‘kartën’ e fundit!

Angelina Jolie nuk është aspak e lumtur me pretendimet e Brad Pitt se ajo ka shkelur marrëveshjen e tyre, pasi aktori i famshëm ngriti një padi për shitjen e aksioneve të saj në vreshtin e tyre në pronësi të përbashkët. Ish-çifti bleu përsëri në vitin 2008 në Chateau Miraval SA, një kompani franceze e përbërë nga një shtëpi dhe vresht në jug të Francës.

Sipas dokumenteve gjyqësore të marra nga RadarOnline.com, ekipi ligjor i Jolie tregon se pretendimet e Pitt janë “të pavlera, dashakeqe dhe pjesë e një modeli problematik”. Në dokumentat e paraqitura në gjykatë thuhet se:

Akuzat e Pitt se ai dhe Jolie kishin një kontratë të fshehtë, të pashkruar, të pashprehur për të drejtën e pëlqimit për shitjen e interesave të tyre në pronë, është drejtpërdrejt në kundërshtim me të dhënat e shkruara dhe, midis defekteve të tjera ligjore, shkelin Statutin e Mashtrimeve. dhe politika publike.

Ndërkohë, përdoruesi i TikTok @magshrts së fundmi ndau një email në të cilin Jolie shpjegoi vendimin e saj për të shitur pjesën e saj të verës.

Është vendi ku i sollëm binjakët në shtëpi dhe ku u martuam mbi një pllakë në kujtim të nënës sime. Një vend që mbante premtimin se çfarë mund të ishte dhe ku mendoja se do të plakesha. Është gjithashtu vendi që shënon fillimin e fundit të familjes sonë – dhe një biznes që përqendrohet rreth alkoolit.

Komenti për alkoolin është kyç, pasi një nga arsyet e tjera të Jolie ishte shqetësimi i saj për mënyrën e reklamimit të produkteve. Për promovimin e alkoolit ajo tha se:

Më duket e papërgjegjshme dhe jo diçka që do të doja që fëmijët ta shihnin. Më kujtoi kohët e dhimbshme. Unë nuk mund të përfshihem më, publikisht apo privatisht, në një biznes të bazuar në alkool, kur sjellja alkoolike dëmtoi kaq thellë familjen tonë.

Këto komente janë parë si një sulm i ri ndaj Brad Pitt, me çiftin e përfshirë në një konflikt ligjor, por edhe një betejë në gjykatën e opinionit publik.