Celebrities Gossip

Princi William po lufton për të ardhmen e fëmijëve, ja çfarë thotë eksperti mbretëror!

Dora e supozuar e Princit William në heqjen e titujve ushtarakë të Princit Andrew tregon se si ai po lufton për të ardhmen e monarkisë, ka thënë një ekspert mbretëror. Javën e kaluar, u njoftua se Mbretëresha kishte marrë mbrapsht lidhjet ushtarake dhe patronazhet mbretërore që i kishte dhënë më parë djalit të saj të dytë.

Duka i Jorkut është zhytur në pretendime për abuzim seksual dhe tani po përballet me një gjyq civil. Andrew mohon me forcë të gjitha akuzat kundër tij. Mirror zbuloi ekskluzivisht se Madhështia e Saj në mënyrë të pamëshirshme vendosi për Andrew pas një samiti me mbretin e ardhshëm Princin William në shtëpinë e saj në Kështjellën Windsor. William u takua me mbretëreshën në lagjet e saj private në Kështjellën Windsor, ku burimet thanë se u vendos që duhen ndryshime në karrierën mbretërore të Andrew.

Një burim tha se William ishte i mbyllur në bisedime për më shumë se një orë me gjyshen e tij përpara se të zbulohej lajmi. Sipas redaktorit mbretëror të Mirror, Russell Myers, William ishte i përfshirë në bisedime pasi ai është një mbret i ardhshëm. Russell tha:

Nuk është vetëm e ardhmja e tij, por e ardhmja e fëmijëve të tij. Nëse opinioni publik kthehet kundër të gjithë monarkisë, dhe gjykata e opinionit publik rëndon rëndë në këtë rast, prandaj Mbretëresha nuk kishte asnjë mundësi. Sigurisht, asaj i është dashur të veprojë tani, sepse pozicioni i Andrew nuk është vetëm në diskutim, por kërcënon të gjithë strukturën e monarkisë.