Celebrities Magazine Showbiz

Priscilla Presley pranon të zgjidhë mosmarrëveshjen mbi pasurinë e së ndjerës Lisa Marie Presley!

Priscilla Presley ka arritur një marrëveshje zgjidhjeje mbi peticionin e saj duke vënë në dyshim vlefshmërinë e testamentit të vajzës së saj të ndjerë Lisa Marie Presley. Ronson J. Shamoun, avokati i Priscilla Presley, i tha gjyqtarit Lynn Scaduto në një seancë gjyqësore në Los Anxhelos të martën:

Palët dëshirojnë të raportojnë se kanë arritur një marrëveshje. 

Marrëveshja i përket Promenade Trust, i cili emëron Riley Keough, vajzën më të madhe të Lisa Marie Presley, si përfituese të pasurisë së nënës së saj të ndjerë. Detajet e marrëveshjes nuk u diskutuan në gjykatë. Avokatët e palëve thanë se planifikojnë të paraqesin një mocion për të nënshkruar marrëveshjen e zgjidhjes. Gjyqtari kërkoi që marrëveshjen dhe mocionin për vulosje të depozitohej deri më 12 qershor dhe caktoi një seancë tjetër për këtë çështje për 4 gusht.

Familjet janë të lumtura. Të gjithë janë të lumtur, të bashkuar, së bashku dhe të emocionuar për të ardhmen.

Justin Gold, avokati i Riley Keough, tha për CNN “ajo është shumë e kënaqur”. Lisa Marie Presley, fëmija i vetëm i Elvis Presley-t, vdiq në janar pasi u shtrua në spital pas një arresti të dukshëm kardiak në shtëpinë e saj në Kaliforni. Priscilla Presley kundërshtoi një ndryshim të vitit 2016 në testamentin e vajzës së saj, i cili thotë se Lisa Marie Presley hoqi nënën e saj dhe ish-menaxherin e biznesit, Barry Siegel, si bashkë-besues, duke i zëvendësuar ata me fëmijët e saj Riley dhe Benjamin Keough. Benjamin Keough vdiq më vonë në 2020.

Peticioni, i paraqitur në janar dhe i marrë nga CNN, pretendonte se Priscilla Presley nuk e mori amendamentin derisa vajza e saj ishte gjallë, siç kërkohet nga Trusti i saj, dhe se dokumenti shkruan gabimisht emrin e Priscilla. Peticioni gjithashtu pretendonte se ndryshimi nuk ishte dëshmitar apo noterizuar dhe vinte në dyshim vërtetësinë e nënshkrimit të Lisa Marie Presley. Shkaku i vdekjes së Lisa Marie Presley mbetet në shqyrtim, sipas mjekëve të kontesë së Los Anxhelosit.