Film & Tv

Publikohet më 1 korrik, Netflix publikon trailerin e volumit të dytë të ‘Stranger Things’!

Drama e suksesshme fantastiko-shkencore e Netflix “Stranger Things” u rikthye para pak javësh me pjesën e parë të sezonit të katërt të shumëpritur më shumë situata të mbinatyrshme që rrethojnë qytetin imagjinar të Hawkins në Indiana.

I vendosur gjashtë muaj pas përfundimit të sezonit të tretë me betejën e tmerrshme të qendrës Starcourt, sezoni i katërt sheh miqtë e rinj protagonistë të ndarë pasi Eleven, luajtur nga Millie Bobbi Brown, u zhvendos në Kaliforni me Joyce (Winona Ryder) dhe dy djemtë e saj, Will dhe Jonathan.

Duke i munguar fuqitë e saj telekinetike si dhe aftësitë sociale, Eleven shpejt e gjen veten të ngacmuar. Ndërkohë në Hawkins, pjesa tjetër e bandës së adoleshentëve po drejton jetën e shkollës së mesme ndërsa një kërcënim i ri del nga dimensioni alternativ

Një histori e tretë tregon kthimin e zbuluar më parë të ish-shefit të policisë Hawkins, Hopper, babai birësues i Eleven, tani një i burgosur në Rusi.

Pasi fansat shijuan 7 seritë e para të mbushura me aksion, horror dhe sigurisht komedi, me  seritë mbi 1 orë Netflic ka publikuar edhe trailerin e dytë dhe përfundimtar të këtij sezoni.

Ngjarjet po zhvillohen në disa pjesë paralele, ku Joyce dhe Murray duan të shpëtojnë Hopper nga burgi i tmerrshëm në Rusi.

Nga ana tjetër grupi po përpiqet që të zbulojë më tepër rreth rrezikut më të ri që kërcënon jetët e tyre!

Volumi i dytë publikohet më 2 korrik!