Celebrities Film & Tv Magazine

Avantazhi i liderit, ja kë voton publiku si më të preferuar mes Julit dhe Eglës deri në këtë pikë të lojës!

Juli është votuar nga publiku si më i preferuari deri në këtë pikë të lojës mes tij dhe Eglës në avantazhin që ai kishte si lider.

50.26% ishin votat e grumbulluara nga Juli në televotimin që zgjati 72 orë, teksa Egla grumbulloi 49.74%.

Ai u shpreh se zgjodhi Eglën në këtë televotim sepse sipas tij banorja ishte më e sprovuara në këto 101 ditë dhe e shihte si më të rrezikshmen në lojë.

Egla dhe Juli ndër konkurrentët më të spikatur të këtij edicioni, gjatë këtyre thuajse 100 ditëve e kanë patur marrëdhënien e tyre me ulje dhe ngritje dhe pikërisht kjo është tema me të cilën është hapur spektakli i madh.

Egla: E kam pyetur Julin nëse është apo bën për sjelljen që ka zgjedhur të këtë brenda shtëpisë. Dhe ai më ka thënë se bën. Më ka thënë se “e di çfarë do publiku dhe kam ardhur këtu për ta fituar këtë lojë. Ndërkohë jemi njohur, kemi shijuar humorin dhe peshën e njëri-tjetrit sepse Julit nuk është aspak i lehtë. Shprehja tjetër që kam përdorur për Julin ishte “kur do më vish se je duke më dërguar njerëz” dhe më është përgjigjur “më lumtë, di ti përdor njerëzit”.

Juli: Për fatin e mirë këtu ka 100 kamera dhe 50 mikrofona. Unë nuk kam dërguar kurrë një njeri për tu zënë për mua me Eglën. Nuk i kam thënë asnjëherë se kështu do publiku. Po është e vërtetë që më ka bërë pyetje të tilla por ka një problem këtu që Egla do përgjigjen që do ajo kurse unë i jap përgjigjet që unë dua. Kurrë nuk e kam përdorur fjalën ‘më lumtë që i përdor njerëzit. Nuk e di se çfarë do të shoh Egla nga unë. Unë nuk kam ardhur këtu për t’i pëlqyer Eglës.