Celebrities Gossip Showbiz

Dikur miq sot prindër të dy fëmijëve, Rihanna zbulon gjithçka rreth romancës me A$AP Rocky!

Së fundmi Rihanna ka folur për romancën me reperin A$AP Rocky me të cilin është në një lidhje që nga viti 2019. Në një intervistë për Interview ylli i muzikës pop u shpreh se:

Ne kishim mendime të njëjta për modën, kreativitetin. Ne përfunduam në të njëjtat rrethe. Dhe pas kësaj, kur u rritëm, ne përfunduam duke mbështetur markat dhe produktet dhe kreativitetin e njëri-tjetrit gjatë gjithë kohës. Unë vishja rrobat e tij, ai shfaqej në prezantimet e mia deri në fund të 2019-ës. Ne njihemi prej kohësh. Unë e kam parë atë në marrëdhënie të tjera. Ai më ka parë mua në marrëdhënie të tjera. Ne e kemi parë njëri-tjetrin jashtë marrëdhënieve. Ne e dinim se për çfarë jemi të aftë dhe telashet që mund t’i sillnim në jetët e njëri-tjetrit. Mund të bashkojmë ose thyejmë zemrat e njëri-tjetrit. Dhe kështu, ne filluam të takoheshim me shumë kujdes. Unë thjesht e lashë të ndodhte çfarëdo që duhej të ndodhte. Ishte thjesht, “Kjo është një lule. Ajo ose do të vdesë ose do të lulëzojë. Por unë do ta lë ta vendosë vetë.” COVID e përshpejtoi marrëdhënien tonë. Ndjeva sikur Zoti e dinte që ne kishim nevojë sepse do të krijonim një familje. Dhe po të mos ishte për COVID, do të kishim marrë shumë më tepër kohë për t’u qetësuar me njëri-tjetrin, madje edhe për të ditur nëse ishim gati.

SI prindër të djemve RZA, 22 muajsh dhe Riot, 8 muajsh, Rihanna shprehet:

Ne as që folëm për këtë. Nuk mund ta mohojmë. Ishte gjëja më e mirë që na ka ndodhur ndonjëherë. Thjesht ndodhi. Kur dikush të sheh plotësisht dhe beson në ty dhe mendon se je i denjë të jesh nëna e fëmijëve të tyre, është një ndjenjë e mrekullueshme. Ndjeva të njëjtën gjë për të. E dija se ai do të ishte një baba i mrekullueshëm.