Celebrities Gossip Showbiz

Fansat e Princeshës Diana dallojnë detaje të pazakonta në fotot e vjetra të saj me mbretin Charles!

Mbreti Charles III dhe gruaja e tij e parë, Princesha Diana, u fotografuan shpesh së bashku gjatë martesës së tire 15-vjeçare, me foto profesionale që kapnin gjithçka nga fejesa e tyre deri në lindjen e dy djemve të tyre, Princit William dhe Princit Harry.

Por ka një detaj të tillë në shumë fotografi që ende i lë të habitur fansat mbretërorë, tableta e mbretit Charles. Disa nga fotot e marra të monarkut dhe të princeshës së ndjerë, e cila vdiq në 1997, tregojnë Madherinë e Tij duke qëndruar disa centimetra më të gjatë se Diana, kur në realitet, çifti ishin në të njejtën gjatësi, 1.78 m, siç vërtetohet nga fotoja e tyre zyrtare e fejesës, fotot e përvjetorit dhe portreteve të lezetshme familjare.

Në fakt, princesha Diana shpesh vishte këpucët që ishin të sheshta, në mënyrë që ajo të mos ngrihej mbi burrin e saj të asaj, dhe madje edhe të zgjidhte me kujdes këpucët e dasmës për t’u mbrojtur që ajo të mos ishte shumë e gjatë. Një fanse në rrjetet sociale e vuri re më parë në një seri fotografish që tregon monarkun më të gjatë se Diana, dhe shumë të tjera dolen në komente për të folur për detajin e folur. Dikush shkroi:

Prandaj ajo e anonte gjithmonë kokën poshtë. Ajo vishte edhe taka të sheshta ose shumë të shkurtra. Siç tha dikush tjetër, Madhëria e Tij mund të ketë “duke qëndruar në një kuti” në foto për t’u dhënë njerëzve iluzionin se ai ishte duke treguar më gjatë se gruaja e tij e atëhershme.