Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Botë e Çuditshme Design

Gjërat që janë bërë nga dikush me një ndjenjë të diskutueshme stili…

Një automjet i mbuluar me monedha, një kuti postare në formën e një peshku, këto janë vetëm disa nga fotografitë që njerëzit kanë shpërndarë kohët e fundit në internet për të provuar se kudo në botë, ka gjëra që bëjnë sens.

Nëse jeni fashionista, bëhuni gati, sepse në këto foto do të qeshni me të madhe. Ja një listë me disa fotografi të objekteve që nuk janë veçse logjike si dhe na bënë të vëmë në pikëpyetje ndjenjën e stilit të pronarëve të tyre.

Një makinë e mbuluar me monedha 5 cent

Kjo kuti postare në lagjen time

Një çorape për avokadon tuaj

Elegante por të dhimbshme

Nga një dyqan antik në San Francisko

A është një mace apo një lepur?

Këto i pashë dje ndërsa bëja pazar

Një rrugë “Louis Vuitton”