Celebrities Magazine Showbiz

Gruaja e akuzuar për gjuajtjen e kafshëve shtëpiake të Lady Gaga-s e padit atë për një shpërblim prej 500 mijë dollarësh!

Një grua e akuzuar në lidhje me vjedhjen e bulldogëve francezë të çmuar të Lady Gaga-s, të cilët u kapën me armë në Hollywood, ka paditur muzikantin për pretendimin se asaj iu mohua një shpërblim prej 500,000 dollarësh. Jennifer McBride ishte një nga pesë të bashkëpandehurit e akuzuar në lidhje me vjedhjen e bulldogëve të çmuar francezë në vitin 2021. Shëtitësi i qenve të Lady Gaga, Ryan Fischer, u qëllua dhe u plagos.

McBride nuk u shpreh në dhjetor për marrjen e pronës së vjedhur në lidhje me vjedhjen. Tani, ajo po akuzon Lady Gaga për shkelje të kontratës, mashtrim me premtim të rremë dhe mashtrim me keqinterpretim për mospagimin e shpërblimit prej 500,000 dollarësh. Përveç parave të shpërblimit, McBride po kërkon jo më pak se 1.5 milionë dollarë dëmshpërblim, si dhe dëme të përgjithshme të paspecifikuara, në ankesën me tetë faqe të paraqitur në Gjykatën e Lartë të Qarkut të Los Anxhelosit.

McBride pretendon se Lady Gaga, emri i vërtetë i së cilës është Stefani Germanotta, shpalli shpërblimin prej gjysmë milioni dollarësh përmes mediave të lajmeve dhe në llogaritë e saj në mediat sociale. McBride pretendon se ajo kishte të drejtën e shpërblimit për dorëzimin e qenve në stacionin e Komunitetit Olimpik të policisë në Los Anxhelos dy ditë pasi ata ishin marrë. Padia pretendon se Lady Gaga kurrë nuk kishte ndërmend të paguante paratë e shpërblimit, në vend të kësaj t’i kërkonte organeve të zbatimit të ligjit t’i bënin McBride pyetje rreth kthimit të bulldogëve.

Si rezultat, McBride duroi dhimbje dhe vuajtje, ankth mendor dhe humbje të kënaqësisë së jetës. McBride, për të cilën policia tha se raportoi se i gjeti qentë dhe iu përgjigj një emaili shpërblimi për t’i kthyer ata, u akuzua secila nga një akuzë për të qenë një aksesor pas faktit dhe për marrjen e pronës së vjedhur. Ajo u deklarua se nuk kishte kontest në dhjetor për marrjen e pronës së vjedhur.

Ishte e qartë nga provat e paraqitura në jurinë e madhe se zonja McBride e dinte se qentë ishin vjedhur në një grabitje të dhunshme në të cilën Ryan Fischer ishte plagosur rëndë. Ishte gjithashtu e qartë nga provat se McBride kishte njohur të paktën dy nga bashkëpunëtorët e saj për vite me radhë. Nëse Lady Gaga vuan një humbje financiare duke paguar atë shpërblim, ajo do të kualifikohet si viktimë e krimit sipas ligjit të Kalifornisë dhe njerëzit do të jenë të detyruar me ligj të kërkojnë kompensim në gjykatë për atë humbje nga secili i pandehur në këtë çështje.