Celebrities Magazine Showbiz

Lukas Gage dhe Chris Appleton, thjesht miqësi apo çifti më i ri homoseksual në Hollywood?!

Lukas Gage është i vetëdijshëm se njerëzit po pyesin nëse ai është në një lidhje me stilistin e famshëm Chris Appleton. Të gjithë mund të vazhdojnë të pyesin për momentin. Në një intervistë për New York Times, u vu re se ylli 27-vjeçar i “White Lotus” sapo ishte kthyer nga pushimet në Meksikë me Appleton, 39 vjeç. Intervistuesi vuri në dukje se disa njerëz i morën fotografitë e mediave sociale që postuan nga pushimi i tyre si një njoftim marrëdhënieje, për të cilën Gage u përgjigj:

Nëse duan të mendojnë këtë, munden. Unë jam një libër mjaft i hapur për shumicën e gjërave në jetën time, por kam një problem me kulturën e të gjithëve që duhet të njohin biznesin e të gjithëve dhe asgjë nuk mund të jetë e shenjtë. Është një linjë e çuditshme që unë jam ende duke u përpjekur ta kuptoj.

Ai ishte më i hapur në lidhje me dëshirën e tij për të marrë një rol në serialin hit të Netflix, “You”, të cilin ai përfundimisht e bëri siç luan aktualisht në Sezonin 4.

Mendoj se kisha bërë audicion për çdo sezon të vetëm të “You” dhe nuk e mora atë deri atëherë. Fillimisht bëra audicionin për personazhin vrasës serial të yllit Penn Badgley, Joe. Unë e luaja atë si një vrasës të turpshëm, të turpshëm, dhe drejtori i kastingut tha: “Po, kjo është krejtësisht e jashtzakonshme, por faleminderit”.