Celebrities Gossip

Meghan dhe Harry kërkuan një vend më të mirë në festimet e Jubileut të Platinumit, por Mbretëresha tha ‘jo’!

Princi Harry dhe Meghan Markle donin vende më të spikatura në festimet e Jubileut të Platinumit, por u detyruan të tërhiqen nga urdhrat e Mbretëreshës, ka pohuar një autor mbretëror.

Ata erdhën në Mbretërinë e Bashkuar për festimet muajin e kaluar, por bënë vetëm një paraqitje publike në një shërbim falënderimi në Katedralen e Shën Palit. Ata arritën në vend së bashku me anëtarët e tjerë mbretërorë, përfshirë Princeshën Beatrice, Princeshën Eugenie dhe burrat e tyre.

Megjithatë, ata më pas vazhduan të ecnin vetëm dorë për dorë poshtë nefit të gjatë të katedrales për të zënë vendet e tyre. Ata ishin ulur pranë Eugenie dhe burrit të saj Jack Brooksbank, me çiftin së bashku me Beatrice dhe Edoardo Mapelli Mozzi që duhej të ngriheshin në këmbë për t’i lënë Harry dhe Meghan të kalonin dhe të arrinin në vendet e tyre.

Vendet e tyre nuk ishin afër Princit Charles dhe Camilla ose Princit William dhe gruas së tij Kate. Por sipas Tom Bower, autorit të librit të ri, Meghan dhe Harry nuk ishin të lumtur për vendet e tyre të caktuara në St Paul dhe u përpoqën të uleshin më afër anëtarëve më të vjetër të familjes, por Mbretëresha Elizabeth e refuzoi kërkesën e tyre.