A Live Night Celebrities Gossip Showbiz

Momenti më i vështirë dhe ai më i bukur në jetën e Albanit kanë ndodhur në të njëjtën kohë!

‘A Live Night’ erdhi edhe këtë të shtunë me një nga artistët padyshim më të dashur të publikut. Jo vetëm për muzikën dhe artin e mirë që sjell, por Alban Skënderaj ka ruajtur gjithmonë një imazh shumë të pëlqyer nga audienca të të gjitha moshave prej vitesh. Këngëtarin dhe producentin e kemi parë shumë rrallë në dalje televizive apo intervista, ndaj kjo e ‘A Live Night’ ka rrëfime shumë speciale dhe të padëgjuara  më parë nga artisti.

Por, si çdo njeri dhe Albani ka kaluar në jetë momentet e tij të vështira dhe ato të bukura. Teksa, producenti na zbuloi se këto momente te ai kanë ndodhur në të njëjtën kohë.

Momenti më i vështirë është patjetër kur mora vesh që mami ishte sëmurë me një sëmundje të paharrueshme. Edhe Miriami ishte shtatzënë, një lajm i jashtëzakonshëm. Pastaj mora vesh pas dy muajsh sëmundjen e mamit që ishte drama më e madhe e jetës time. Pas një muaji, vëllai im i vogël që unë jam shumë i lidhur pëson një aksident shumë të rëndë, qëndroi tre javë në koma. Ai ishte moment i jashtëzakonshëm, sepse ishin dy emocione aq të kundërta. Miriami ishte në muajin e tetë, vëllai në shtrat, mami në gjendje shumë të rëndë dhe unë po i ndiqja që të tre. Mendoj që ky ishte momenti më i vështirë i jetës time, i përzier me momentin më të bukur të jetës time, ardhjen në jetë të vajzës, Ameli. Në momentin që jam bërë prind kam ndryshuar shumë, ndoshta totalisht nuk di të të them. Fillimisht pata një krizë se erdhën të gjitha bashkë, të mira dhe të këqija. Deri në atë moment unë jetoja si një djalë i zakonshëm që asgjë nuk mundte të më cënonte. Të bërit prind është një impakt shumë i fortë. Patjetër është një dëshirë e madhe për jetën, një rilindje që përjeton, por dhe një përgjegjësi e jashtëzakonshme.