Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Botë e Çuditshme Design

Ndërtesat e pazakonta që do t’ju bëjnë të pyesni veten se si do të ishte të jetonit aty…

Me mbipopullimin gjithnjë e më të zakonshëm në qytetet e mëdha, arkitektura dhe projektet e planifikimit urban vazhdimisht duhet të rindërtohen për të futur më shumë njerëz në hapësira më të vogla.

Nuk mund të mohohet që Parisi është një nga vendet më modern në botë. Kur bëhet fjalë për veshjet dhe dizajnin e shtëpive, kryeqyteti francez di të bëjë gjithçka ultra elegant. Pra, le të hedhim një vështrim rreth disa shtëpive parisiene. Në “Vogue Living” janë profilizuar disa nga adresat më të bukura të qytetit, të gjitha unike në mënyrën e tyre.

Nëse keni ëndërruar ndonjëherë të ndërtoni shtëpinë tuaj të projektuar në mënyrë arkitektonike nga themeli, ne kemi disa opsione për ju. Ka diçka në mënyrë të padiskutueshme tërheqëse për zgjedhjen e parcelës së përsosur të tokës, pastaj duke punuar me një arkitekt për të bërë shtëpinë tuaj të ëndrrave, deri në specifikimet tuaja të sakta.

Ndërkaq, ne ju rikujtojmë se ka ndërtesa mbresëlënëse që na bëjnë të pyesim:

Si do të ishte të jetoje në ato ndërtesa të pazakonta?

Njihuni me disa nga këto ndërtesa “tepër origjinale” që do t’ju befasojnë dhe do pyesni veten: A jeton dikush me të vërtetë aty?!

Një apartament në një garazh, a është kjo një lloj trend-i i ri?

Si arriti në radhë të parë ajo Volkswagen Beetle, ky është mister i vërtetë…

Shumë banorë të Hong Kong-ut, të cilët meqë ra fjala nuk kanë frikë nga lartësitë, jetojnë këtu.

Ballkone të rrumbullakosura në Liban.

Një apartament me një pamje të “privilegjuar” në rrugën kryesore.

Kjo shtëpi do të ishte një vend i shkëlqyeshëm për të xhiruar një Thriller shkencor ose diçka të ngjashme.

Mund të shohim vetëm një ndërtim që ende nuk ekziston falë magjisë së grafikës kompjuterike. Pyetja është: Si do të arrinte një person atje fillimisht?

Nuk është i përshtatshëm për ata që duan të dremitin pasdite.

Një shtëpi prej guri. Duket si një vend i qetë.

 

Aftësia për të hartuar dhe dekoruar është bërë diçka e domosdoshme këto ditë, kryesisht sepse të gjithë dëshirojnë t’i japin shtëpisë pamjen më të mirë të mundshme. Një nga elementët që karakterizon më së miri një pronë është pamja që mund të ketë dhe nuk ka asgjë më të mirë sesa të dilni në ballkon dhe të gjeni një peizazh si në ëndërr që ju pret ta shikoni.