Celebrities Film & Tv Showbiz

Në Festivalin e Filmit në Kanë aktori i njohur Robert De Niro ofendon Donald Trump!

Festivali i Filmit në Kanë është një nga ngjarjet më të rëndësishme në fushën e kinematografisë në të gjithë botën, adhuruesit e filmave po marrin një pasqyrë të jashtëzakonshme për filmat e ardhshëm dhe për jetën personale të aktorëve.

Duartrokitjet më të mëdha në Kanë deri më tani kanë qenë për premierën e ‘Killers of the Flower Moon’. Në film luajnë Leonardo DiCaprio, Robert De Niro dhe Lily Gladstone, dhe tregon historinë e një kapitulli të errët dhe kryesisht të paeksploruar në historinë amerikane. Dukej se lidhej me shikuesit e teatrit në rivierën franceze.

Pikërisht në shfaqjen e këtij filmi Robert De Niro kritikoi Donald Trumpin, duke e etiketuar atë si një burrë “budalla” dhe duke e krahasuar ish-presidentin me lojtarin e përdredhur të pushtetit që ai luan në epikën e krimit të Martin Scorsese, e cila u hap të shtunën mbrëma.

Nuk kuptoj shumë për karakterin tim. Një pjesë e tij është e sinqertë. Pjesa tjetër, ku ai po tradhton njerëzit, ka një ndjenjë të të drejtës.

Fituesi i Oscar-it më pas bëri një paralelizëm mes armikut të historisë dhe ish-presidentit të SHBA-së, për të cilin fillimisht vetëm aludoi.

Është banaliteti i së keqes, është gjëja nga e cila duhet të kemi kujdes. Sot e shohim sigurisht, të gjithë e dimë se për kë do të flas, por emrin nuk do ta them. Ai djalë është budalla. Imagjinoni nëse jeni i zgjuar. Edhe William Hale ishte i zgjuar në shumë mënyra.