Celebrities Film & Tv Gossip Showbiz

Një shumë marramendëse, ja sa para pritet të fitojë Katy Perry në sezonin e ri të American Idol…

Edhe pse nuk ka një datë të saktë për premierën e tij, American Idol do të rikthehet vitin e ardhshëm për sezonin e tij të 22-të, i shtati në ABC. Anëtarët e jurisë për sezonin janë konfirmuar, Katy Perry, Lionel Richie dhe Luke Bryan të ngarkuar me zgjedhjen e yllit të ardhshëm të muzikës amerikane.

Me kthimin e American Idol, ABC-së i është dashur të shpenzojë një shumë të majme për të rikthyer jurinë. Sidomos Perry, e cila do të bëhet një nga anëtaret e jurisë më të paguara në historinë e spektaklit dhe më e paguars për sezonin e ri. Sipas Celebrity Net Worth, Perry do të jetë anëtarja e jurisë më e paguar e American Idol me një pagë prej 25 milionë dollarësh, duke e bërë atë më të paguarën për sezonin e ri.

Perry ka qenë që nga sezoni 16 dhe producentët thuhet se duhej të bënin një lëvizje të madhe për ta rikthyer atë si anëtare e jurisë. Edhe pse raportohet se ka pasur negociata të tensionuara me Richie dhe Bryan, pasi fillimisht iu ofruan rreth 2.5 milionë dollarë, në fund u arrit një marrëveshje. Sipas raportimeve, Bryan do të marrë në shtëpi rreth 12 milionë dollarë, ndërsa Richie do të fitojë 10 milionë dollarë, shumë larg nga ajo që do të fitojë Perry.

Të dy anëtarët fituan 7 milionë dollarë kur u shfaqën për herë të parë në 2017, praktikisht një e pesta e asaj që mori anëtari më i paguar në histori, Simon Cowell (36 milionë dollarë).