Celebrities Gossip

Përndiqte kudo aktorin Keanu Reeves, gjykata merr vendimin për njeriun misterioz!

Gjyqtari i Los Angeles i lëshoi Keanu Reeves një urdhër ndalimi të përkohshëm ndaj një mashkulli 38-vjeçar të paidentifikuar, duke treguar se ai kishte të bënte me një përndjekës të dyshuar që nga nëntori. Sipas The Hollywood Reporter, i cili pretendon se individi ka bërë “paraqitje të përsëritura të paftuara në shtëpinë e Reeves” dhe “dyshohet se ka ndjekur, ngacmuar dhe shkelur pronën e aktorit”.

Peticioni për urdhrin e ndalimit, i cili thuhet se u rekomandua nga LAPD për Reeves, vuri në dukje gjithashtu se Reeves “ka vuajtur një shqetësim thelbësor që nga fillimi i ndjekjes dhe ngacmimit”. Burri dyshohet se është gjithashtu përgjegjës për “një kurs të vazhdueshëm të sjelljes alarmante dhe ngacmuese/kërcënuese”.

Burri dyshohet se u përpoq të hynte në shtëpinë e Reeves në fund të vitit të kaluar, dhe të nesërmen, ai u kthye me atë që Hollywood Reporter e quajti një “çantë shpine të dyshimtë dhe alarmante”, e cila përmbante një çantë testi të ADN-së dhe një shënim që këmbëngulte që burri dhe Reeves janë të lidhur, me shpresën se aktori do ta merrte atë.

LAPD pretendon se burri ka bërë të paktën gjashtë “paraqitje të padëshiruara” gjatë tre muajve të fundit. Ai thuhet se është kthyer disa herë pas kësaj, duke përfshirë një herë kur ai dyshohet se u ngjit në një gardh për të shkuar në shtëpinë e Reeves. Pavarësisht nga fakti se burri tashmë ka një precedent penal dhe një histori të thyerjes dhe hyrjes, Reeves dhe burri nuk kanë qenë kurrë më parë të përfshirë në ndonjë procedurë gjyqësore.