Celebrities Magazine Showbiz

A dha Taylor Swift një aluzion për ndarjen e saj nga Joe Alwyn?

Taylor Swift është e njohur për hedhjen e vezëve të Pashkëve në punën e saj dhe për ndarjen e marrëdhënieve të saj në muzikën e saj. Disa nga fansat e saj besojnë se ajo i ka bërë të dyja në lidhje me ndarjen e saj pas gjashtë vitesh me aktorin Joe Alwyn. Këngëtarja superstare thuhet se ka ndërruar këngën e saj shpresëdhënëse të dashurisë “Invisible String” me “The 1”, e cila flet për dikë që po kërkonte “the one” në listën e saj të luajtjes së Eras Tour. Ndryshimi nuk ka kaluar pa u vënë re në rrjetet sociale.

Në shfaqjen e saj të fundit ajo zëvendësoi vargun e padukshëm me një… ky është i vërtetë #taylorswift #joealwyn.

Sipas People, Swift e bëri ndryshimin në fund të muajit të kaluar gjatë koncertit të saj në stadiumin AT&T në Arlington, Teksas. Të dyja këngët shfaqen në albumin e saj fitues të Grammy “Folklore”. Alwyn kontribuoi në projekt duke përdorur pseudonimin “William Bowery”. Tekstet e “Invisible String” i referohen gjetjes së dashurisë pas dhimbjes.

Koha, kohë mistike/Më hap, pastaj më shëro mirë/A kishte të dhëna që nuk i pashë? A nuk është kaq bukur të mendosh/Gjatë gjithë kohës kishte ndonjë/varg të padukshëm/Të lidhte me mua?

“The 1” është një këngë për një dashuri që nuk funksionoi.

Por ne ishim diçka, a nuk mendoni kështu?/ Vitet 20 vrumbulluese, duke hedhur qindarka në pishinë/Dhe nëse dëshirat e mia do të realizoheshin/Do të ishe ti. Në mbrojtjen time, nuk kam asnjë/Për të mos u larguar kurrë mjaftueshëm vetëm/Por do të ishte argëtuese/Nëse do të kishit qenë ju i tillë.

CNN ka kontaktuar me një përfaqësues të Swift për koment.