Health & Beauty

A jeni duke mbajtur nuancën e gabuar të buzëkuqit?!

Gjetja e ngjyrës më të mirë të buzëve për fytyrën tuaj varet nga objektivi juaj, dëshironi një pamje të guximshme, të jashtme apo një përfundim natyral dhe të lëmuar? Ju dëshironi të gjeni nuancën më të mirë për fytyrën tuaj, qoftë me buzë të kuqe të theksuar apo buzë të lehtë dhe nuancë natyrale, gjëja kryesore është të gjeni diçka që të duket e mrekullueshme dhe që të ndiheni rehat duke e mbajtur.

Ramy Gafni, eksperti i bukurisë dhe themeluesi i Ramy Cosmetics, thotë:

Si rregull, ngjyrat e qarta janë më të këndshme në mënyrë universale, sepse ato lejojnë që buzët tuaja të shkëlqejnë dhe kështu do të funksionojë në spektrin më të gjerë të toneve të ndryshme të lëkurës dhe fytyrave.

Nuancat më të ngrohta (mendoni me bazë të verdhë ose kafe) do të përzihen më mirë dhe për këtë arsye do të jenë më të këndshme se nuancat më të ftohta, të cilat do të shfaqen më shumë, edhe nëse keni një çehre më të ftohtë.

Për shembull, një rozë Barbie me bazë blu ka shumë më pak gjasa që t’ju duket e bukur në krahasim me një rozë me bazë të verdhë, kështu që kërkoni një rozë që ka një shkëlqim delikate ari ose bakri në të ose një rozë jo e shndritshme që ka një nuancë e lehtë bezhë ose nude dhe do të zbuloni se do të jetë shumë më perfekte.