Celebrities Film & Tv Gossip Showbiz

E pranoi edhe vetë Amber Heard se studio Warner Bros nuk dëshiron ta përfshijë më në filmin “Aquaman”!

Amber Heard së fundmi ka dëshmuar në gjykatë se studio e njohur e filmave Warner Bros nuk donte ta përfshinte më atë në vazhdimin e ri të filmit “Aquaman” pasi ekipi i Johnny Depp e akuzoi atë për gënjeshtra për akuzat e abuzimit ndaj aktorit. Heard konfirmoi rolin e saj si Mera në “DC Extended Universe” në muajin mars 2016, pak para se t’i jepej një urdhër ndalimi kundër Depp.

Si pjesë e gjyqit në vazhdim të shpifjes, Heard tha se ajo ishte nënshkruar për “një opsion me tre fotografi” për ekskluzivitetin (përfshirë Justice League) duke fituar 1 milion dollarë për “Aquaman” dhe 2 milion dollarë për “Aquaman and the Lost Kingdom”.

Megjithatë, Heard dëshmoi se sapo ekipi i Depp-it i përshkroi akuzat e saj për abuzim si një “mashtrim”, planifikimi dhe “komunikimi” për Aquaman 2 nga studio “u ndal në atë pikë”.

Unë luftova shumë për të qëndruar në film. Ata nuk donin të më përfshinin mua në film. Më dhanë një skenar dhe më pas më dhanë versione të reja të skenarit që kishin hequr skena që kishin veprim në të, që përshkruanin karakterin tim dhe një personazh tjetër, dy personazhe që luftonin me njëri-tjetrin. Ata në thelb morën një Një grup jashtë rolit tim. Ata thjesht hoqën shumë pjesë të rolit tim. 

Në fillim të këtij muaji, dolën raporte se Heard kishte më pak se 10 minuta në filmin e vitit 2023, pasi peticionet për heqjen e rolit të Heard morën miliona nënshkrime. Producenti Peter Safran mohoi më parë se “presioni i fansave” do të ndikonte në kastin, duke thënë se:

Duhet të bësh atë që është më e mira për filmin, ne menduam se nëse janë James Wan dhe Jason Momoa, duhet të jetë Amber Heard. Kjo është me të vërtetë ajo që ishte.

Në një pikë tjetër të zhvillimeve në gjyq, Heard dëshmoi se asaj iu desh të “luftonte” për karrierën e saj.