Celebrities Gossip Showbiz

Ellen DeGeneres nis pauzën e karrierës me një udhëtim në Afrikë!

‘Pauza e karrierës’ e Ellen DeGeneres do të fillojë me një pushim luksoz në Afrikë. Episodi i fundit i “The Ellen DeGeneres Show” do të transmetohet më vonë këtë javë dhe Ellen dhe gruaja e saj Portia de Rossi tani po planifikojnë të shkojnë jashtë shtetit me disa nga miqtë e tyre të ngushtë, ndërsa ajo fillon kapitullin tjetër të karrierës së saj. Një burim i tha gazetës The Sun:

Menjëherë pas transmetimit të fundit të shfaqjes, ajo, Portia dhe miqtë e saj më të ngushtë, duke përfshirë vëllain e saj, Vance DeGeneres dhe gruan e tij, po shkojnë në Ruanda për hapjen e kampusit të saj të gorillave.

Ellen, e cila filloi emisionin në vitin 2003, është vendosur të hapë Kampusin Ellen DeGeneres të Fondit Gorilla Diane Fossey. Ruajtja e Gorillas është një projekt pasioni për yllin televiziv, dhe për momentin, ajo nuk ka ndonjë plan të përcaktuar për karrierën e saj. Burimi shtoi:

Ajo do të marrë disa pushime shumë të nevojshme dhe thjesht do të bëjë një pauzë.

Ellen zbuloi në prill se ajo kishte filmuar tashmë episodin e saj të fundit të emisionit të saj të gjatë. Prezantuesja, e cila u martua me Portia-n në vitin 2008, postoi në Twitter në atë kohë:

Sot ne incizuam episodin e fundit të The Ellen Show që transmetohet më 26 maj. Kur e filluam këtë shfaqje në vitin 2003, iPhone nuk ekzistonte. Mediat sociale nuk ekzistonin. Martesa e homoseksualëve nuk ishte e ligjshme. Ne pamë botën të ndryshonte, ndonjëherë për mirë, ndonjëherë jo.