Celebrities Film & Tv Showbiz

Filmi që e bëri Margot Robbie-n të kuptonte se është shumë e mirë në fushën e aktrimit!

Margot Robbie e ka kuptuar se është një aktore e mirë pasi ka parë performancën e saj në filmin “I, Tonya” të vitit 2017. Edhe pse ajo njihet më së shumti për filmin “The Wolf of Wall Street” të vitit 2013, iu desh pak më shumë kohë për të kuptuar se ishte e shkëlqyer në punën e tij. Duke folur në eventin “BAFTA: A Life in Pictures”, Margot zbuloi se performanca e saj në “I, Tonya” e bëri të kuptonte se ishte shumë e mirë në aktrim.

“I, Tonya” është një film i bazuar në një histori të vërtetë që ndjek jetën e ndërlikuar të kampiones së patinazhit Tonya Harding. Filmi u bë hit dhe Robbie fitoi nominime për aktoren më të mirë në Oscars dhe Golden Globes.

Kur e pashë atë film, thashë: “OK, unë jam një aktore e mirë”.

Ky realizim, thotë ajo, e bëri të ndihej mjaft mirë për të punuar në filma më ambicioz. Një film i tillë ishte “Once Upon a Time in Hollywood” i vitit 2019, me Sharon Tate. Robbie u kthye në një yll global pasi mori një rol në filmin hit të vitit 2013 “The Wolf of Wall Street”. Në film, Robbie luajti si Naomi Lapaglia, ish-gruaja e dytë e Jordan Belfort, personazhi i Leonardo DiCaprios. Por, pas kësaj fame që mori Margot u shpreh se:

Diçka po ndodhte në ato faza të hershme dhe gjithçka ishte shumë e tmerrshme. Më kujtohet që i thashë mamasë sime: ‘Nuk mendoj se dua ta bëj këtë.’ Ajo vetëm më pa dhe tha: ‘E dashur, mendoj se është tepër vonë për të mos e bërë’. Ky ishte momenti kur kuptova se kjo ishte e vetmja rrugë. Unë e di se si të kaloj nëpër aeroporte dhe tani e di se kush po përpiqet të më sulmojë dhe në çfarë mënyrash.