Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Botë e Çuditshme

Ja çfarë mund të zbulojë emri i kafshës suaj për ju!

Ka kaq shumë emra për të zgjedhur për qenin apo macen tuaj. Të zgjedhësh një emër për krijesën tënde të vogël është një detyrë sfiduese, por sapo të zgjidhet emri, ti me krenari e quan kafshën tënde pjesëtarin më të ri të familjes.

Dhe besojeni apo jo, emri i kafshës suaj mund të zbulojë shumë për ju!

Rikujtojmë, se një qenush fiton rreth 10-15% të peshës së tij të lindjes çdo ditë, gjë që shpjegon pse ato duken më të mëdha sa herë që i shohim! Pasja e kafshëve shtëpiake dhe shikimi i tyre si rriten është një nga ndjenjat më të mira në botë.

Anastasiya Dobrovolskaya është një fotografe portretesh që tregon njerëzit dhe kafshët në një mënyrë shumë të ndjeshme. Ndërkaq, ja disa nga llojet më të njohura të emrave të kafshëve shtëpiake që mund të hedhin dritë mbi personalitetin tuaj:

Një emër ushqimi.

Shembuj: Qershi, Mjaltë.

Çfarë do të thotë: Nëse i jepni kafshës suaj një emër ushqimi, patjetër që ju pëlqen të hani. Ju e doni kafshën tuaj po aq sa pjatat tuaja të preferuara. Si për t’u habitur, ushqimi ngjall emocione pozitive dhe duke emëruar kafshën tuaj në këtë mënyrë, ju e projektoni këtë nocion mbi ta.

Lidhjet shoqërore kanë një rëndësi të madhe për ju. Ju gjithashtu keni një sens të shkëlqyer humori.

Një emër njerëzor.

Shembuj: Maks, Laki, Dajzi, Bobi.

Çfarë do të thotë: Nëse i keni dhënë kafshës suaj një emër njerëzor, ju e mbani me kujdes dhe e trajtoni atë si një njeri. Ju e mendoni kafshën tuaj si fëmijë ose vëlla. Ju flisni me kafshën tuaj dhe ndani ndienjat tuaja me të.

Ju jeni një person i dashur që trajtoni çdo qenie të gjallë me respekt. Ju jeni të ndjeshëm dhe vëzhgues. Njerëzit ju vlerësojnë për ndershmërinë dhe pozitivitetin tuaj.

Një emër historik ose mitologjik.

Shembuj: Thor, Napoleon, Frida.

Çfarë do të thotë: Nëse kafsha juaj shtëpiake ka një emër historike ose mitologjike, ju jeni një libërdashës. Ju jeni të kujdesshëm dhe të zgjuar, planifikoni përpara dhe nuk ju pëlqen autoriteti.

Në të njëjtën kohë, ju jeni krijues dhe keni një ndjenjë të fortë të individualitetit. Ju keni nevojë për kuptim në jetë, kështu që edhe emri i kafshës suaj duhet të ketë një histori për të treguar.

Një emër kafshe.

Shembuj: Ariu, Tigri, Panda.

Çfarë do të thotë: Nëse kafsha juaj shtëpiake ka një emër kafshe, kjo do të thotë që ju jeni një realist. Ju përpiqeni të mos trembeni në situata të vështira dhe arsyeja gjithmonë vjen para emocioneve për ju. Ju e vlerësoni natyrën, kënaqeni duke kaluar kohë jashtë dhe ju pëlqen të bëni sporte.