Celebrities Showbiz

Ja si duken sot yjet e viteve ’80 dhe ’90’, disa do t’ju surprizojnë!

Nuk mund ta besojmë se kanë kaluar 40 vjet që nga vitet 1980. Por edhe pse koha ka kaluar, filmat dhe yjet e viteve ’80 dhe ’90 do të jetojnë përgjithmonë në zemrat tona.

Dhe do të jeni të lumtur të dini se shumë prej tyre janë ende të fortë sot dhe duken të mrekullueshëm, duke treguar se mosha është vetëm një numër dhe nuk ka kufi moshe për të ndjekur ëndrrat tuaja. Ju ftojmë në një udhëtim në korsinë e kujtesës me yjet tanë të preferuar të viteve ’80 dhe ’90 për të parë se si ata kanë ndryshuar që atëherë.

1. Julianne Moore

2. Sharon Stone

3. Donna Mills

4. Emma Thompson

5. Kate Winslet

6. Isabelle Huppert

7. Michelle Williams

8. Vera Farmiga

9. Toni Collette

10. Sigourney Weaver

11. Catherine Keener

12. Charlotte Rampling

13. Charlize Theron

14. Stepfanie Kramer

15. Susan Walters

16. Laura Leighton