Celebrities Gossip Showbiz

Kunata e Cristiano Ronaldo-s bën deklaratën e fortë për Georgina Rodriguez: “Nuk kam për të ngrënë apo për të paguar qiranë dhe motra ime nuk më ndihmon…”

Motra e të dashurës së Cristiano Ronaldo-s, Georgina Rodriguez, thotë se ajo është e thyer dhe ka jetuar pa asnjë ndihmë nga motra e saj. Patricia Rodriguez thotë se ajo ka jetuar për tre vjet pa një shtëpi fikse, ndërsa duhet të shikojë sesi Georgina shfaq jetën e saj luksoze në internet ndërsa ajo udhëton nëpër botë në krahun e ikonës së futbollit, duke qëndruar në shtëpitë e tij luksoze.

Ajo tha dje për emisionin televiziv spanjoll Socialite:

Jam e shkatërruar dhe motra ime nuk më ndihmon. Ajo që më lëndon më shumë janë fëmijët e mi, jo unë. Në fund të fundit, unë mund të kaloj me një copë bukë, por fëmijët e mi, të cilët janë nipat dhe mbesat e saj. Nuk e prisja këtë nga motra ime. Ndonjëherë kam mjaft për të ngrënë, herë të tjera jo. Ndonjëherë kam mjaftueshëm për të paguar qiranë, herë të tjera jo.

33-vjeçarja tha se marrëdhënia e saj me motrën e saj modele, 28, e cila ndan dy fëmijë me Ronaldon, ka qenë e turbullt, veçanërisht pas vdekjes së babait të tyre në vitin 2019.

Në një lutje të dëshpëruar, ajo tha:

Georgina, kam nevojë për ndihmë, ti je motra ime. E di që nuk ke asnjë detyrim apo përgjegjësi, por meqë je përkrahëse dhe e mirë me të tjerët, të paktën bëhu e tillë me nipat dhe mbesat.

Georgina nuk e përmendi Patricia-n në dokumentarin për jetën e saj, Yo Georgina (I Am Georgina), i publikuar në Netflix në janar.