Inxhinieria e brendshme
Sadhguru

“Inxhinieria e brendshme” është një lexim marramendës, i pasur me vrojtimet e Sadhgurusë dhe mësimet e tij. Nëse je gati, ai është një mjet për të zgjuar inteligjencën tënde të brendshme, gjenialitetin suprem përfundimtar, i cili pasqyron mençurinë e kozmosit.

Publikuar: 2022
256 faqe
Përmbledhje

Në librin e tij të ri revolucionar, Sadhguruja vizionar, mistik dhe jogi, ndan eksperiencën e tij me spiritualitetin dhe jogën dhe paraqet konceptin transformues të inxhinierisë së brendshme. E zhvilluar nga ai për disa vite me radhë, kjo praktikë e fuqishme shërben për të drejtuar mendjen dhe trupin me energjitë përreth dhe përbrenda, duke krijuar një botë me mundësi dhe me fuqi të pafundme. “Inxhinieria e brendshme” është software-i ynë për gëzim dhe mirëqenie.

Sadhguru jep ushtrime që do të ndihmojnë për të rimenduar kufirin e aftësive të dikujt, të bëheni një person më funksional dhe i shëndetshëm, por më e rëndësishmja, t’i mësoni ato se si t’i kryejnë ato në mënyrë korrekte. Dhe gjithashtu, ai do të japë këshilla për ushqimin efektiv, i cili, nëse nuk ndihmon të jetosh për njëqind vjet, sigurisht që do të ngadalësojë procesin e plakjes, do të përmirësojë gjumin dhe fytyrën.

Vlerësime

Si të siguroheni që koha të mos ju kalojë nëpër gishta? Çfarë duhet bërë për të arritur stabilitetin e brendshëm? “Yoga për t’ju ndihmuar”, ndoshta kjo është përgjigjja kryesore e Sadhguru për të gjitha pyetjet e shumta të studentëve të tij.

Jogi dhe misti i famshëm, i cili i kushtoi jetën e tij kujdesit për përmirësimin e shëndetit fizik dhe mendor të banorëve të planetit, ka mbledhur parimet e shkencës klasike të yogës në një program themelor që ai kryen në të gjithë botën. Ai ka ligjëruar në Oksford, Stanford dhe Harvard, ka marrë pjesë në Forumin Ekonomik Ndërkombëtar në Davos, Samitin Botëror të Paqes, takimin e KB dhe konferencën TED, dhe ka trajnuar punonjës të Google, apo General Electric.

Studentët e Sadhguru pretendojnë se mençuria e tij ndihmon për të kontrolluar dëshirat e trupit, lëvizjet e mendjes dhe shpërthimet e emocioneve. Por më e rëndësishmja, për të menaxhuar energjinë e brendshme jetëdhënëse që pulson kur jemi të lumtur dhe zbehet nën ndikimin e stresit dhe praktikave shkatërruese.

Porosit Online