Celebrities Gossip Music Showbiz

Me këngën e re të sapo publikuar, Shakira nuk harron të ‘thumbojë’ Pique-n jo 1 herë por më shumë se 7 herë!

Në muajin janar, artistja e njohur Shakira i habiti të gjithë kur ajo publikoi këngën. e re me Bizarrap. Këngëtarja e famshme synonte të thumbonte ish-partnerin e saj Gerard Pique dhe të dashurën e tij të re, Clara Chia. Kjo këngë shpejt u bë hit dhe Shakira nuk hezitoi të bënte të njëjtën gjë me projektin e saj të ri, ‘TQG’, së bashku me Karol G.

Normalisht që edhe në këtë këngë nuk mund të mungonin “thumbimet” dhe mesazhet e fshehura. Ne ju sjellim ose më saktë ju prezantojmë me shtatë mesazhet që Shakira po i dërgon në Pique përmes hitit të saj të ri.

1. Çfarë kishim, e harrova (What we had, I forgot)

Karol G është ajo që fillon të sulmojë ish-partnerin e saj Anuel AA, me të cilin u nda përsëri në Mars 2022. Më pas vjen edhe radha e Shakira-s.

“Duke të parë me atë të renë më lëndoi, por unë jam tashmë vetë, ajo që kemi jetuar është harruar dhe kjo është ajo që të ka ofenduar”, këndon Shakira.

Dhe madje edhe jeta ime është përmirësuar,ti nuk je më i mirëpritur këtu, atë që më hodhi e dashura jote, kjo as nuk më zemëron, unë qesh.

2. Ti do të kthehesh (You want to come back)

Sapo të shfaqet Shakira, sulmet e saj kujtojnë ato që ajo kishte filluar tashmë në këngët e mëparshme. Pique dhe Chia janë objektivat e saj përsëri dhe ajo nuk e fsheh atë. Ajo shton se:

Tani ti do të kthehesh, ti mund të thuash, (mmm po), më prit atje, sikur të jem idiote.

3. Gabimet që nuk i përsëris (Errors I don’t repeat)

Pastaj, ekziston një referencë tjetër për atë që shprehet tashmë në vargun e mëparshëm, duke nënkuptuar se Pique do të kishte lënë të kuptohet se ai dëshironte të kthehej tek ajo. Sidoqoftë, Shakira thekson se ajo nuk do të “përsërisë të njëjtin gabim”.

4. “Më e vështirë”(Harder)

Shumë nga tekstet kujtojnë, në fakt, për disa edhe pjesë të këngës #53.

Ti u largove dhe unë mora Triple M: më mirë, më të vështirë, më shumë.

5. Pëlqim i fotos (Like)

Edhe pse ajo e këndon këtë së bashku me Karol G, një nga frazat më të habitshme vjen kur Shakira spekulon se Pique do të ishte përpjekur të tregojë një lloj afrimi. Në një pjesë ajo këndon:

Dhe ti do të kthehesh, unë tashmë e mendova atë kur ju pëlqeu një foto e imja.

6. Duke kujtuar ‘Monotonia’ (Remembering ‘Monotonia’)

Në një varg tjetër, Shakira bën një referencë për hitin e vitit të kaluar, ‘Monotonia’.

Duke kërkuar ushqim diku tjetër, duke thënë se ishte monotoni dhe ti do të kthehesh, unë tashmë e mendova atë kur ju pëlqeu një foto e imja.

7. Unë nuk konkurroj për burra (I don’t compete for men)

Shakira nuk harron t’i referohet partnerit të Pique në këngën e saj të re, duke i kërkuar ish-mbrojtësit të Barcelonës të “Tregoi partneres së re që unë nuk garoj për burrat”.