Celebrities Gossip Showbiz

Partnerja e re e Pique, Clara Chia nuk e ka pritur aspak mirë këngën e re të Shakira-s!

‘Sessions #53’ e Bizarrap dhe Shakira është kthyer në një hit muzikor kushtuar ish-it tuaj, kjo në bazë të referencave të dukshme për ish-partnerin e kolumbianes, Gerard Pique. Megjithatë, nuk ka në fokus vetëm babain e fëmijëve të saj, por ka edhe një mesazh tjetër për partneren aktuale të ish-lojtarit së Barcelonës, Clara Chia. 

Kujtojmë se Shakira në një fragment të këngës shprehet duke thënë:

Ajo ka emrin e një njeriu të mirë, qartë [një lojë me emrin Clara] nuk është ashtu siç tingëllon.

Kjo është arsyeja pse ‘Mamarazzi’ të El Periodico, Lorena Vazquez dhe Laura Fa, kanë shpjeguar në një pjesë të re të podcast-it të tyre se si 23-vjeçarja po e jeton këtë situatë të komplikuar.

I këndojnë në rrugë dhe të gjithë e njohin.

Sipas gazetarëve, Clara Chia mundohet ta ruajë qetësinë normalisht dhe “me stoicizëm”, ndonëse nuk është gjithmonë e lehtë. Dhe disa njerëz rreth saj sigurojnë se ka pasur disa situata “të pakëndshme” dhe se ajo nuk po pritet mirë dhe nuk po pretendon që të njihet në publik.