Celebrities Gossip Showbiz

Për t’i dhënë fund dyshimeve për situatën në Familjen Mbretërore, Kate Middleton duhet të tregojë të vërtetën për sëmundjen e saj!

Kate Middleton iu nënshtrua një operacioni abdominal më 17 janar. Kjo është gjithçka që bota di vërtet. Por njerëzit janë shumë kuriozë dhe duan të dinë më shumë se çfarë i ka ndodhur Princeshës së Uellsit dhe se si është gjendja e saj tani prandaj edhe i kanëkërkuar asaj që të tregojë se si është situata.

Ajo aktualisht është duke pushuar dhe duke u rikuperuar në Adelaide Cottage në Windsor dhe po mbështetet nga familja e saj, veçanërisht nëna e saj Carole, e cila po kujdeset për princat dhe princeshat që ajo ka sjellë në jetë dekadën e fundit. Middleton kishte bërë të gjitha kontrollet në heshtje dhe më pas u largua nga Klinika e Londrës pas operacionit, por askush nuk e di pse, megjithëse disa mendojnë se kjo ishte e lidhur me tre shtatzënitë e saj dhe se ajo mund të kishte bërë një operacion për të zgjidhur refluksin e acidit ose të kishte kryer një histerektomi.

Ndoshta do të ishte kaluar si një çështje normale private për Familjen Mbretërore, nëse Mbreti i Anglisë nuk do të kontrollohej për operacionin e prostatës në thelb në të njëjtën kohë. Kur ai e bëri këtë, kishte shumë transparencë dhe komunikim për këtë çështje, duke e bërë heshtjen e Middleton edhe më të dyshimtë. Michael Jonnes për ABC People tha se:

Nëse ajo do të ishte ulur këtu, unë do t’i thosha të njëjtën gjë si kujtdo tjetër: thuaj të vërtetën. Pavarësisht se sa e vështirë ju bën jeta, thuani të vërtetën. Thuaj të vërtetën, çfarëdo që të jetë. Nuk e di se çfarë po ndodh në martesën e saj, por nëse ajo nuk thotë të vërtetën sepse po përpiqet të fshehë gjërat, ajo është po aq e keqe sa gjithë të tjerët. A po e bëni për të mbrojtur fëmijët tuaj? Mund të jetë… Këshilla ime është të thoni gjithmonë të vërtetën, ose të paktën të mos gënjeni.

Sipas të gjitha thashethemeve, gjërat nuk janë aq perfekte sa mund të duken mes Middleton dhe Princit William, trashëgimtarit të fronit. Pas tensionit në lidhje me situatën e Princit Harry dhe raportimit të sjelljes “të papranueshme” në martesën e tyre, gruaja me sa duket i dha atij një ultimatum për ta mbledhur atë ose për t’u përballur me një siklet kombëtar.

Jonnes paralajmëroi për ndikimin e qëndrueshëm në Familjen Mbretërore nëse Middleton vazhdon të fshehë detajet e jetës së saj nga publiku, pavarësisht se ka qëllime fisnike.