Celebrities Film & Tv Magazine

Sara Gjordeni shpërthen ndaj gazetarit të njohur: “S’është burrë, e kam ndihmuar në fillimet e tij…“!

Sara Gjodeni ka reaguar ashpër ndaj gazetarit Flavio Qarri, që sipas saj i ka ulur figurën gjatë intervistës së tij në Fan Club.

E ftuar në “Cherry on Top”, Sara tha se me gazetarin ka pasur marrëdhënie shumë korrekte dhe u shokua kur ka dëgjuar deklaratat e tij ndaj saj.

Kam parë bura që kanë dalë në ekran, çunak në sytë e mi se asnjë burrë nuk përgojon nderin, moralin dhe principet e një vajze që nuk e njohin hapur në ekran. Kujtoj njërin prej tyre që ka qenë pjesë e Fun Club, ka dal hapur me fjalor…më krahasoi me Bardhin, ai ka vlera, kjo nuk ka. Ai ka moral, kjo nuk ka. E dini kush është ky person, para tre viteve kur ka hapur një biznes e kam bërë promovimin pa kokërr leku dhe më tha që jam shumë e thjesht. E kam promovuar biznesin e tij pas asnjë interes. Këtë person e kam parë në Fun Club duke diskutuar moralin tim, që unë isha pa moral. Flavio Qarri, djalë që e kam ndihmuar në nismën e tij dhe kam pasur marrëdhënie korrekte.