Celebrities Gossip Showbiz

Taylor Swift për fillimet e karrierës së saj: “Pagova një çmim…”

Së fundmi, këngëtarja Taylor Swift në fjalimin e saj për të diplomuarit e vitit 2022, foli për atë se sa e zakonshme është të prekesh kur mendon për të kaluarën tënde. Artistja u shpreh me këto fjalë:

Si një person që e nisa karrierën time në moshën 15-vjeçare, pati një çmim. Ky çmim ishte vite këshillash të pakërkuara. Të isha personi më i ri në çdo ngjarje për më shumë se një dekadë do të thoshte që vazhdimisht më jepeshin paralajmërime nga anëtarë të moshuar të industrisë së muzikës, media, intervistues, drejtues. Unë isha një adoleshente në sytë e publikut në një kohë kur shoqëria jonë ishte absolutisht e fiksuar me idenë për të pasur modele perfekte grash të reja. Më dukej sikur çdo intervistë që bëja përfshinte fjalë jo të thëna mirë. Këshillat e pakërkuara të karrierës nuk janë të gjitha të këqija. Por, përpara se ta jepni, bëni një kontroll të thellë se pse. Kur dikush ju flet për punën, ju duhet të bëni një hap prapa dhe të shihni nëse ata duan t’i vërtetojnë shpresat dhe ëndrrat e tyre, ose nëse duan këshilla praktike se si të arrijnë atje. Nëse ata po tregojnë për karrierën, pyesni veten: ‘Si mund t’i dëgjoj ata tani?’ Filloni me të dëgjuarit, si të dëgjoni me të vërtetë kur ata flasin. Njerëzit zakonisht nuk kërkojnë këshilla dhe më shumë kanë nevojë për vërtetim nga ju.

Së fundmi rikujtojmë se Joe Alwyn ka vendosur të flasë pak më shumë për marrëdhënien e tij me Taylor Swift. Ndërsa po zhvillonte një intervistë së fundmi me Elle, aktori britanik, 31 vjeç, shpjegoi arsyen se pse e mban aq private lidhjen me Swift.