Celebrities Health & Beauty

Të famshmet që e treguan me krenari se kanë kryer ndërhyrje estetike dhe nuk u penduan aspak!

Kirurgjia plastike moderne ka lindur në vitin 1814. Sot kirurgjia plastike ka bërë një rrugë të gjatë dhe është bërë një ndihmesë e madhe. Është e natyrshme që të famshmit të kryejnë disa të tilla duke marrë parasysh që ndiqen në çdo detaj nga fansat e tyre dhe duan të duken sa më mirë.

Sigurisht, kjo nuk do të thotë që të gjithë e bëjnë atë. Dhe madje edhe për ata që bëjnë diçka, jo të gjithë do ta pranojnë.

Kjo është arsyeja pse ndjekësit i admirojnë këta të famshëm të guximshëm që kanë treguar për përvojën e tyre në kirurgjinë plastike. Këto gra të mrekullueshme jo vetëm që krenohen me vendimin e tyre, por gjithashtu frymëzojnë të tjerët që ta duan veten, në mënyrën e tyre.

 Katy Perry- trajtim me lazer për lëkurën dhe ‘filler’ për rrathët poshtë syve 

Kourtney Kardashian- ndërhyrje kirurgjikale në gjoks

Cardi B- ndërhyrje kirurgjikale për të formësuar të pasmet e saj

Angelina Jolie- ndërhyri në gjoksin e saj pas operacionit për t’i shpëtuar sëmundjes së kancerit

Kylie Jenner- përdorim të botox dhe ‘fillers’ në buzë